"Златна зора" скочи: Фиктивни бракове с българки спасяват нелегалните имигранти в Гърция

19398
"Златна зора" скочи: Фиктивни бракове с българки спасяват нелегалните имигранти в Гърция

Фиктивни бракове с българки спасяват от екстрадиране нелегалните имигранти в Гърция. Въпросът достигна до парламента в Атина след реакция на депутатите от неонацистката партия "Златна зора". Министерството на вътрешните работи подготвя промяна в закона за гражданските бракове на чужденци на територията на Гърция, разкри БНР.

Това съобщи заместник-министърът Хараламбос Атанасио в отговор на парламентарен въпрос от страна на депутати от неонацистката партия.

"Златна зора" няма да приеме име, което съдържа думата Македония

Гръцката партия „Златна зора” няма да приеме име, което да съдържа думата Македония, предаде македонското електронно издани...

"Златна зора" информира парламента за престъпна мрежа, която организира фиктивни бракове между българки и нелегални имигранти от Сирия и Пакистан. По информация на опозиционните депутати за година фиктивните бракове на българки са се увеличили двойно. По този начин нелегалните имигранти получават разрешително за пребиваване и работа не само в Гърция, но и във всички страни от Евросъюза.

Партия "Златна зора" провежда политика срещу чужденците в Гърция. В полезрението на депутатите влязоха и българите от ромски произход, които извършват нелегална търговия с метални отпадъци за скрап. Фиктивните бракове с имигранти дадоха още един повод на неонацистите за изказвания срещу българите.

Полицията провежда проверки по сключени вече бракове. Само в областта Пиериа са установени нарушения в 22 случая и са отнети разрешителните на имигрантите. На остров Крит се провежда мащабна проверка, защото там в последната година браковете са се увеличили няколко пъти, предаде БЛИЦ.

Редактор: Десислава Ушатова

"Златна зора" бесни, че Унгария призна Македония

Гръцките националисти от „Златна зора” искат обяснение защо гръцкото правителство е позволило Унгария да признае Македония ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com