Дзакерони призова: "Самураи" победете Колумбия!

6594
Дзакерони призова: "Самураи" победете Колумбия!
Снимка: Getty Images/Guliver

Треньорът на японския национален отбор Алберто Дзакерони заяви, че "самураите" нямат друг избор освен да победят Колумбия в мач от група "С" на Мондиал 2014. Ако вземат три точки азиатците запазват шансове да продължат напред в директните елиминации на световното първенство в Бразилия.

За да стане това факт, японският тим трябва да се надява Гърция да спечели или да завърши наравно срещу Кот д'Ивоар. До момента Колумбия е лидер в групата с актив от 6 точки вече си осигури участие на осминафиналите. Кот д'Ивоар е с 3 точки, докато Япония и Гърция са с по 1 точка.

Сабри Ламуши: Гърция е много силен отбор, но ние сме дошли тук, за да играем 1/8 финал

Кот д'Ивоар ще подходи предпазливо към мача от последния кръг в група "С" на Мондиал 2014 срещу Гърция, заяви селекционерът на африканц...

"В първите ни два мача липсваше балансът. Сега трябва да си върнем точно това, от което имаме нужда. Това, което ме притеснява, е фактът, че не показваме тренираното от нас преди началото на Мондиал 2014."

"Имаме възможност и трябва да я използваме. Наистина имаме шансове да излезем с добър резултат от този двубой. В него победата е просто задължителна и трябва да я вземем. Трябва да използваме празните пространства, които създаваме" - завърши Дзакерони.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com