ФИФА призна: Голът на Фред е нередовен

6094
ФИФА призна: Голът на Фред е нередовен

Шведът Йонас Ериксон не трябваше да зачита гола на Фред, призна си ФИФА. Бразилският нападател вкара от явна засада третото попадение за погрома 4:1 над Камерун. Графиката, която бе показана по време на срещата, обаче се оказа манипулирана.

"Линията за засада бе поставена грешно", призна шефът на отдел "Информационни технологии" Никлас Ериксон. "Случват се такива неща. Трябва да се действа за секунди. Системата се контролира от хора, а те бъркат", опита да се измъкне той.

Появи се първият смел треньор, който иска мач с Бразилия

Всички треньори на отборите на световното първенство се молят да не им се налага да срещат отбора на Бразилия, който е главен фаворит з...

На бразилските национали обаче не им пукаше. Попадението им помогна да спрат устрема на Камерун, а и да се разминат с Холандия, след като после вкараха още едно. "Селесао" разтърси самолета, който трябваше да го прибере в Терсеполис, с концерт. Алвеш, Данте, Паулиньо и Вилем заформиха група и по време на полета не спряха да бичат самба. Бернард бе принуден да бяга от тях и да сложи слушалки, за да поспи. "Шоуто трябва да продължи", ревеше Данте.

Луиш Фелипе Сколари се отблагодари на играчите за победата в 100-ия мач на Бразилия на световно първенство като им позволи да се видят с близките си. Домакините спазиха и традицията си след успех. В базата ги зарадваха с пица.

Героят Неймар пък получи подарък от "Найк". Американската фирма изготви за него специални обувки, с които да излезе срещу Чили. Те са позлатени, а на стелката е нарисуван флакон със спрей, който е свързан с детството му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com