Итураспе: Ще е трудно да съм сред 23-мата

7006
Итураспе: Ще е трудно да съм сред 23-мата

Полузащитникът на Атлетик (Билбао) Андер Итураспе заяви, че попадането му в разширения списък на Испания за световното пътрвенство е голямо признание за него и за отбора му.

"Това е признание за работата, която сме свършили през този сезон. Сега обаче трябва да отпаднат седем души, вече шест заради травмата на Тиаго Алкантара. Да вляза в окончателния списък ще бъде много трудно, защото в отбора има практически недосегаеми играчи и много млади звезди. Така че да се намирам в разширения списък е признание за мен", коментира 25-годишният футболист.

Испания без Алкантара в Бразилия

Халфът на Байерн (Мюнхен) и Испания Тиаго Алкантара се прости с надеждите си да играе на световното първенство в Бразилия, въпреки че п...

След като вече е попаднал в списъка, халфът обещава, че ще направи всичко възможно, за да остане и след 2 юни в групата.

"Има шансове за това. Бях изненадан, разбира се, когато разбрах, че съм повикан, защото този отбор на Испания е световен и европейски шампион", споделя Итураспе и разкрива, че след новината за присъствието му в списъка на Дел Боске са започнали различни спекуалции с името му.

"Но не ми пука за тях, аз съм щастлив в Атлетик, там премина цялата ми кариера. Клаузата за откупуването в договора ми е 40 милиона евро, така че бих искал да играя в Билбао възможно най-дълго", откровен е испанецът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com