Камериерки с охрана обслужват "петлите" в Бразилия

6397
Камериерки с охрана обслужват "петлите" в Бразилия

Режим като във военна база въвеждат французите в хотела си в Бразилия. Управата на "Рибейрао" прето" получи цял списък с изисквания. Служителите им ще могат да вършат работата си само ако притежават баджове, които ще им бъдат раздадени от службата по сигурност на френската федерация.

Гард от европейската страна ще стои до камериерките, докато те оправят стаите на Франк Рибери и компания. Целта е да не изтече информация, а и да се спестят неприятни случки като обвинения в кражби или пък сексуални посегателства.

Дешан обяви избора си: Рибери е в списъка

Селекционерът на Франция Дидие Дешан обяви окончателния си списък с играчи за световното първенство в Бразилия. В него е включен полуза...

За капак служителите на хотела ще трябва да се простят с мобилните си телефони. Те ще им бъдат отнемани, докато са на работа.

Французите са се погрижили и за хитреците, които ще пробват да ги финтират. Устройство ще заглушава всички непознати номера.

За капак барманите ще сервират напитки за играчите единствено ако имат съгласието на член от федерацията. Независимо дали става въпрос за минерална вода или уиски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com