Лисицата Моджи се показа: Италия си заслужава резила

5356
Лисицата Моджи се показа: Италия си заслужава резила
Снимка: Getty Images/Guliver

Бившият изпълнителен шеф на Ювентус Лучано Моджи, който закопа преди време бианконерите в Б група, си позволи да критикува остро състава на Италия на Световното в Бразилия.

"Ако италианската федерация беше ограничила достъпа до Серия А на толкова много чужденци; ако футболната лига беше въвела някаква дисциплина на пазара, за да предотврати харченето на луди пари; ако клубовете се грижеха по-добре за школите си, може би имиджът ни по света щеше да е по-добър" - написа Моджи в колонката си във в. "Либеро".

С Лампард капитан и Джерард на пейката излиза Англия срещу Коста Рика

Халфът на Англия Франк Лапмард ще носи капитанската лента в последния мач на отбора на световното първенство срещу Коста Рика. Селекци...

"В момента този имидж е напълно съсипан заради загубата от Коста Рика. Нямаме никакво право да се оплакваме от случилото се. В миналото играч като Тиаго Мота изобщо нямаше да може да припари до националния. Габриел Палета също не е достоен да слага фланелката, която преди него са носели толкова легендарни италиански защитници" - поясни скандалният функционер, който не спести остри думи и за Англия на Ходжсън.

"Когато бихме в Манаус, срещу един отбор от момченца, наредени на терена от един треньор, който е роден неудачник, започнахме да празнуваме, сякаш е станало кой знае какво. Мнозина твърдяха, че съперникът е сред най-добрите в Бразилия, но истината излезе наяве твърде скоро" - отсече Моджи.

ФИФА отне акредитацията на треньора на Евертън заради злоупотреба

Треньорът на Евертън Роберто Мартинес, който работи на световното първенство като експерт към "ESPN", бе лишен от своята акредитация, с...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю