X
 
 

Помпео иска свалянето на Мадуро

1511 27
Помпео иска свалянето на Мадуро
Снимка: Getty Images/Guliver
Американският държавен секретар Майк Помпео призова в понеделник за сътрудничество в борбата за отстраняване на венецуелския президент Никола Мадуро от длъжност на фона на дългогодишна криза в южноамериканската страна.

"Трябва да сложим край на тиранията на Мадуро, която вреди на гражданите на Венецуела и оказва влияние върху целия регион", каза Помпео след среща с президента на Колумбия Иван Дуке в Богота.

САЩ и Турция обсъдиха засилване на ролята на НАТО в Близкия изток

Държавният секретар на САЩ Майкъл Помпео обсъди ситуацията в Близкия изток и ролята, която играе Северноатлантическият алианс в телефон...

Помпео предстои да се срещне с опозиционния лидер на Венецуела Хуан Гуайдо - който е начело на предизвикателството срещу Мадуро в родината си - по-късно в понеделник в Колумбия.

Междувременно стана известно, че в сряда в Брюксел с Гуайдо ще се срещне дипломат №1 на ЕС Жозеп Борел, предава БГНЕС.

Гуайдо пристига в Европа, за да вземе участие в Световния икономически форум в Давос.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 15 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Мадурко е пътник. Тръгнал е да ходи на Путя си Ленина!
 • Анонимен 14 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Мадурко е пътник. Тръгнал е да ходи на Путя си Ленина!
 • Анонимен 13 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  А Помпей не иска ли да оближе на Мадуро МАДУРИТЕ !
 • Анонимен 13.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Помпей е град, лайнарко - много си прост, ама много ...
  : 0 !
 • Анонимен 13.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Не, №13, това е задължение на теб и №10.2!
  : 0 !
 • Анонимен 12 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Руският еничар Мадурчо ще бъде отстранен! Следват Боко и Фърчилков!
 • Анонимен 11 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Руският еничар Мадурчо ще бъде отстранен! Следват Боко и Фърчилков!
 • Анонимен 10 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Световния мир може да бъде гарантиран само с премахването на Русия. Тероризмът е индустрия, финансирана от Москва. Всички злини на планетата произлизат от Русия - КГБ и Андропов създадоха основите на ислямския тероризъм - http ://www .faktor.bg/na-vseki-kilometar/36345-general-priznava-kgb-i-andropov-sazdadoha-osnovite-na-islyamskiya-terorizam.html
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  История на световния тероризъм организиран от Кремъл! Световния тероризъм е организиран и финансиран от Русия! Там все още имала училища за терористи! Не се чудете, че терористите и на бургаското летище, и парижките терористи говорели отличен руски! - http ://www .urantia-s.com/library/suvorov/oblom - Някъде около началото на трета страница може да се прочете следното: “Начиная с 1956 года С виж още ›› оветский Союзе резко усилил идеологическую, кадровую, военную и финансовую поддержку так называемых национально-освободительных движений во всем мире. В СССР были созданы тайные центры подготовки как рядовых террористов, так и организаторов партизанской войны. Подготовка кадров шла как по линии КГБ, так и по линии ГРУ. Одним из таких центров было Одесское высшее общевойсковое командное училище, которое находилось под плотным контролем ГРУ. В этом училище был развернут так называемый «партизанский факультет», в котором готовили бойцов из стран Азии, Африки и Латинской Америки. В 1965 году факультет разросся до таких размеров, что училище пришлось разделить на Одесское и Киевское. В Одессе остались учиться темнокожие борцы за свободу, а советских курсантов отправили в Киев. Начиная с середины 1950-х годов партизанские войны и сопутствующие им атаки террористов во всем мире набирали размах, а вскоре и вышли из-под контроля советских товарищей. Но чем дальше наши вожди протягивали свои загребущие руки, тем хуже становилось положение в Советском Союзе и подвластных ему странах. В любой момент могло полыхнуть.” П.П. Може би пък нещо може да му “просветне” за евразийскосоЧиализЪмаТ в ссср и RAZIя?!?!?
  : 6 !
 • Анонимен 10.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Това е ПСИХОпатката Циклоп !
  : 12 !
 • Анонимен 9 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  СМЪРТ НА РУСИЯ СВОБОДА НА ВЕНЕЦУЕЛА
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Свобода за психоПАТОКА Циклоп !
  : 9 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Венецуела ще се освободи от мръсния руски ботуш! Където стъпи руски ботуш трева не никне! Очаквам малумните русо-леви да ми обЯснят явлението: Благодарение на СССР Сев.Корея пасат трева сутрин, обед и вечер, а благодарение на САЩ Южна Корея е лидер в света на технологиите и жизнен стандaрт. Мръсните му интересчийски американци…
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Те това е Циклопа Калмук !
  : 9 !
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ГОВНОЯД 6, никого не можеш да излъжеш, колкото и рубли да си взел за това! Като свършиха рублите и НАТО изрита русия от Сирия в рамките на 24 часа, Путлер вече се умилква на САЩ като гладна мастия, защото много добре знае, че САЩ единствени са спасявали русия многократно! Ако не бяха САЩ сега русия щеше да е германско село! Само че НАТО не е САЩ и този път няма да им се получи на руснаците! Няма виж още ›› по-долна и недостойна твар от руснака! САЩ и днес помага на Русия и нейния окаян народ! Програмата „помощ на Русия и руския народ" цели подпомагането на руснаците да оцелеят от фашисткия режим на Путин! Ебавай си Путята Ленина!
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Циклопе, хрупаш ли си ГОВНАТА, хрупай, хрупай, да ти са сладки !
  : 9 !
 • Октомври 6 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Ама от каква позиция го иска ? Като гражданин на Венецуела или като ЕДИН ОТ НАЙ Д*ЛНИТЕ ПЛАНЕТАРНИ ВОЕННОПОРЕСТЪПНИЦИ ОТ Сащ .
 • Октомври 6.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Сложилият минус е същество соросоид. Когато отровното същество му каже да пише , че Тръмп е руски трол то това същство ще го напише
  : 15 !
Нагоре
Последно в Актуално