Тръмп качи видео, на което Байдън е с вързани ръце и крака (ВИДЕО)

4437
Тръмп качи видео, на което Байдън е с вързани ръце и крака (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Доналд Тръмп породи критики, като публикува в социалната си медия "Трут соушъл" видео, в което Байдън е изрисуван да лежи в безпомощно състояние, с вързани ръце и крака. Рисунката е направена така, че Байдън да изглежда в това състояние като хвърлен в каросерията на истински пикап.

Говорителят на кампанията на Тръмп Стивън Чън заяви, че рисунката на Байдън с вързани ръце и крака е била забелязана в задната част на пикап, който пътувал по магистрала, предаде БТА. Екипът на Тръмп заснел пикапа. От кадрите се предполага, че видеото е било направено в Лонг Айлънд в Ню Йорк, когато Тръмп е присъствал на бдението на местен полицаи, загинал по време на изпълнение на задълженията си. На видеото се вижда също така, че от пикапа, в който е изрисуван Байдън, се развяват знамена в подкрепа на полицията. На пикапа има също така и надпис "Тръмп 2024".

 

Видеото беше осъдено от предизборния екип на Байдън. Според предизборния екип кадрите намеквало за нанасянане на физически вреди на действащия президент.

Междувременно предизборният екип на президентът на САЩ Джо Байдън, който се бори за нов президентски мандат, протегна ръка към избирателите на Ники Хейли, републиканката, която доскоро се бореше срещу бившия президент Доналд Тръмп за спечелване на кандидат президентската номинация на Републиканската партия, предаде Франс прес.

Опитът за привличане на симпатизанти на Хейли на страната на Байдън се извършва посредством предизборна реклама с продължителност от 30 секунди. Тя е компилация от речи и интервюта с Тръмп, в които той осмива всячески Хейли. В някои от тях той я нарича "жена с птичи мозък", а в други направо казва, че тя няма качествата, за да бъде президент, предаде БТА.

Видеото, с което екипът на Байдън се опитва да привлече симпатизантите на Хейли, започва с думите: "Ако вие сте гласували за Ники Хейли, то Доналд Тръмп не иска вашия глас" и завършва с изказване на самия Тръмп, че той няма нужда от избирателите на Хейли.

Рекламата ще бъде разпространявана в продължение на три седмици в различни интернет платформи в осем щата, в които изходът от изборите през ноември се очертава да е оспорван.

Ники Хейли се оттегли от предизборната надпревара на 6 март, след като изостана в първичните избори на Републиканската партия. Веднага след това Байдън заяви, че редом до него има място за привържениците на Хейли. Самата Хейли не е дала указания на поддръжниците си как да гласуват, а само заяви, че се надява, че Тръмп ще положи сега усилия, за да заслужи техните гласове.

ОЩЕ: Съдия забрани на Тръмп да коментира свидетели и адвокати по делото срещу него

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк

Протест срещу Байдън за Газа, той се шегува с Тръмп (ВИДЕО)

Чили намалява работната седмица

Десетки загинаха при пожар в Бразилия

Мощно торнадо удари САЩ (ВИДЕО)

Байдън готов да се изправи на дебат срещу Доналд Тръмп

САЩ обявиха нов мащабен пакет военна помощ за Украйна, какво включва той?

САЩ заплашиха Си Дзинпин със санкции, ако продължи да подкрепя Русия

Мъск: Америка върви към изчезване

САЩ са унищожили два дрона на хутите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка

Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк
Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк

Продуцентът Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк. Апелативният съд отмени присъдата му от 2020 г. за изнасилване и сексуална агресия. Това...