X
 
 

Спират водата и затварят улица заради ремонт на водопровод в Асеновград

3571 0
Спират водата и затварят улица заради ремонт на водопровод в Асеновград
Снимка: Actualno.com/Теодора Димитрова
Временно ще бъде нарушено водоподаването на улица „Цар Иван Шишман” в Асеновград. Причина за спирането на водата в района се налага заради подмяната на водопровод и асфалтиране на посочената улица. Обектът е част от Инвестиционната програма за 2019 г. на община Асеновград.

Временни спирания на водоподаването в зоната ще има за период от два месеца и половина, считано от днес, 19.08.19 г. /понеделник/ до 31.10.19 г. /четвъртък/. Засегнат ще бъде участъкът от улица „Скалата“ до улица „Винарска”. Поетапно улица „Цар Иван Шишман” ще бъде затваряна за движение, поради извършване на строително-ремонтни дейности.

Забраниха използването на питейна вода за напояване в Троян

Кметът на Троян Донка Михайлова забрани употребата на питейна вода за напояване и миене на улици и автомобили, съобщава БНР. Забраната...

"Призоваваме всички участници в движението за повишено внимание, стриктно спазване на пътната сигнализация и указанията на изпълнителя, за да не се възпрепятства извършването на ремонтните дейности и да не се създават предпоставки за пътнотранспортни произшествия", казват от община Асеновград.

Actualno.com

Етикети: