X
 
 

С филми и предавания Русия ще стимулира раждаемостта

827 5
С филми и предавания Русия ще стимулира раждаемостта
Снимка: iStock/Guliver
Руската православна църква счита за необходимо да се правят филми за здравословен семеен живот за подобряване на демографията. Митрополит Иларион отбеляза, че сега снимат сериали, които показват главно темата за изневярата. Според него, прожектирането на филми и телевизионни предавания за здравите семейни отношения може да помогне за подобряване на демографските резултати в Русия. Това мнение изрази в събота председателят на Синодалния отдел за външни църковни отношения на Московската патриаршия, ректор на църковната аспирантура и докторска школа, наречена на светите равноапостоли Кирил и Методий (ВЕКО), митрополит Иларион (Алфеев) в интервю за "Църква и мир" по телевизионния канал Русия-24, съобщава ТАСС.

"Трябва да работим върху промяната на мнението на хората, така че парадигмата на здравия семеен живот да се корени, включително в медиите чрез филми и чрез телевизионни предавания. И Наистина се надявам, че при новия министър на културата тази тенденция за подобряване на семейните отношения, както се показват по телевизията, ще продължи и ще се разраства“, каза той. В същото време, митрополит Иларион отбеляза, че в настоящата поредица, според неговите наблюдения, темата за брачната изневяра е показана главно и „целият сюжет е изграден върху това“. "Къде е темата за многодетното семейство в тези серии? Къде е темата за здравото семейство, като цяло? Темата за брачната вярност? Не съществуват ли?", добави той.

Раждаемостта не е единственият фактор за пренаселването на Земята

Населението на Земята достигна 7,3 млрд. души през 2015 г. - нарастване с 2 млрд. от 1990 г. насам. Този ръст ще продължи, смятат експе...

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  кой има нужда от още тъпи крепостни селяни
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Немат нужда от стимулация: младите им девочки са като разгонени в чужбина, а в страната, малолетки те им раждат на по 11, 13, 14 години. Нищо им нема!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Разгонени са, ама за пари, не за поколение - 86% процента от всички проститутки по света са рускини! Даже и щерката на кремълския педал работи проститутка в Амстердам!
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ай, какви филми съм гледал с мамашки! Готов съм и аз да помогна!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Внимавай какво си пожелаваш, защото може да ти се случи! Русия е на първо място на планетата по заразяване с далеч вече не “модерният” СПИН. Африка овладя Спина, но Русия не може. Числата са ужасяващи. Страшната болест ще я борят с попски проповеди. Говорим за 21-ви век. - https ://echo.msk.ru/blog/varlamov_i/2078478-echo/
  : 0 !