Български деца в „Манчестър Юнайтед”

7748
Български деца в „Манчестър Юнайтед”

За първи път в България се предоставя шанс на малките любители на футбола да се докоснат до големи звезди и да поиграят не къде да е, а в Manchester United Soccer Schools. Нови приятелства и още много преживявания, които Summerly International Learning превръща в реалност.

Бутиковият център е създаден за образователно и спортно развитие, като основната идея е, децата да се забавляват и междувременно да разширяват кръгозора си и езиковите си познания. Елитните ваканции са създадени за ученици от 8 до 18 години. Всяко едно от тези деца може да сбъдне своята мечта и да прекара две седмици с футболното училище на сър Алекс Фергюсън.

Манчестър Юнайтед се спаси на косъм срещу Уест Хям

Отборът на "Манчестър Юнайтед" по чудо се спаси от загуба в мач от третия кръг на Купата на футболната асоциация в Англия, след като го...

Summerly International Learning предлага 40 часа тренировки с треньори на „Манчестър Юнайтед”, оригинална екипировка, както и футболни семинари с идеята младите фенове да се претопят в атмосферата на истинския спорт. По време на пролетната ваканция тази година, участниците в програмата ще имат възможност и да посетят мача между „Манчестър Юнайтед” и „Манчестър Сити” на стадиона „Олд Трафорд” на 6-ти април 2013 г. Освен това, момчетата ще имат възможност да се срещнат лично с една от звездите на отбора – Хавиер Ернандес.

Концепцията на Summerly International Learning е езиковите знания да вървят ръка за ръка със забавлението и спорта. По време на престоя си децата учат английски по праграмите на Оксфорд. Ваканциите дават възможност на хлапетата да общуват с деца от други националности, което прави ученето по-ефективно и създава приятелства за цял живот. Цел на Summerly International Learning е да консултира родителите на всяко дете в избора на програма, в която са комбинирани първокласно езиково обучение със спортни и развлекателни дейности.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ