Цветан Василев гони Мъри при първи провал

6671
Цветан Василев гони Мъри при първи провал
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на Станимир Стоилов като треньор на Ботев (Пловдив) е заложено на карта, твърди "7 дни спорт". По информация на вестника въпросът за оставането на Мъри начело на "канарчетата" е бил поставен на срещата между собственика на клуба Цветан Василев и представители на привърженците.

Сбирката се състоя в понеделник късно следобед. На срещата феновете са разисквали надълго темата за хасковския специалист. Привържениците са изразили позицията си спрямо Стоилов, като не е тайна, че част от бултрасите са настроени негативно към него. Представителите на агитката са изтъкнали пред банкера къде според тях са грешките на треньора.

Футболист №1 на Ботев в тима до 2017-а

Ботев (Пловдив) предложи нов договор на вратаря Адам Стаховяк. Полякът бе избран за футболист №1 на клуба през изминалия сезон в анкета...

Според запознати Василев е гарантирал пред феновете, че на Станимир Стоилов ще му бъде поставен сериозен ултиматум. Банкерът е взел решение да освободи Мъри при първа издънка в предстоящата камоания в Лига Европа и първенството.

През новия сезон финансовият благодетел на "канарчетата" иска отборът да стане шампион на България и да се представи достойно в Европа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com