Мъри и Херо градят шампионски тим с милион евро

6531
Мъри и Херо градят шампионски тим с милион евро
Снимка: БГНЕС

Ботев Пловдив минава на план „Б” за лятна селекция. „Канарчетата” се разминаха с първите си набелязани трансферни цели - халфа на Астра Гюргево Константин Бъдеску и защитника на Динамо Букурещ Драгош Григоре. Освен това жьлто-черните са претърпели провал и при опитите да си осигурят услугите и на други желани футболисти, пише "Тема спорт".

А заради края на първенствата и невъзможността новият спортен директор Димитър Димитров да гледа на живо набелязаните цели, то пловдивчани ще прибягнат до играчите, които са били следени през зимата. Тогава жьлто-черните взеха петима футболисти само от Румъния - Сърджан Лукин, Александру Бенга, Александру Куртеан, Феребори Доре и Юнес Хамза. Били са харесани обаче още доста състезатели. И сега спортно-техническият щаб отново ще извади имената им на преден план.

Ясни са евентуалните съперници на ЦСКА, Литекс и Ботев в Лига Европа

ЦСКА, Литекс и Ботев Пд са сред поставените в турнира Лига Европа. Ловчанлии заедно с Ботев стартират от първия предварителен кръг. &bd...

Ръководството на Ботев пък е уверило Димитър Димитров и треньора Станимир Стоилов, че ако се наложи, ще им бъдат отпуснати допълнителни средства, за да могат да направят селекцията, която са планирали. При всички положения Херо и Мъри ще имат около милион евро, за да направят отбор, с който да преследват титлата през новото първенство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ