"Синята" чистка отнася още трима

6946
"Синята" чистка отнася още трима
Снимка: БГНЕС

Чистката в Левски ще продължи с пълна сила в първите дни след края на шампионата, пише "Меридиан мач". От първия отбор вече са отстранени Ларсен Туре и Кевин Бру, които със сигурност няма да играят срещу Литекс. Дуото е уведомено, че може да си търсят нов отбор.

Новият спортен директор Георги Иванов-Гонзо обаче няма да спре до тук. Той ще изгони голяма част от останалите в отбора легионери. Предизвестие да си търсят нови отбори са получили португалският ляв бранител Рикардо Нунеш, както и чешкият защитник Павел Чмовш. Двамата дойдоха през тази зима на "Герена", но като цяло разочароваха с изявите си. Това в по-голяма степен важи за Чмовш, докато Нунеш в известни периоди бе твърдо в титулярния състав.

Гонзо: Мъри няма да води Левски, аз също

Георги Иванов призна, че Станимир Стоилов няма да бъде треньор на Левски през следващия сезон. Вчера новият директор на сините разкри к...

Друг легионер, който твърдо ще си замине, е Кристовао Рамос. Първоначално се смяташе, че той ще получи предложение за нов договор. До такова обаче едва ли ще се стигне, особено след провала на преговорите със Станимир Стоилов за нов треньор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com