Стойчо Стоев: Нямаме ултиматум от г-н Домусчиев

8317
Стойчо Стоев: Нямаме ултиматум от г-н Домусчиев

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели очакванията си от предстоящия финал за купата на България между неговия тим и Ботев (Пловдив) пред "България днес".

Г-н Стоев, Лудогорец отново е на финал, който е и първи за вас като треньор. Имате ли сили да го спечелите?

Хетафе вади €2 млн. за звезда на Лудогорец

Испанският клуб Хетафе пристига днес в България, за да следи под лупа нападателя на Лудогорец Роман Безяк, съобщава "7 дни спорт". Тимъ...

- Финалът винаги е непредсказуем. Само един мач е, никой няма право на грешки, В същото време и двата отбора са стойностни, така че мисля, че ще се получи хубав и зрелищен двубой. За нас не е непосилно да победим.

Сезонът за вашия отбор бе дълъг, не веднъж сте се оплаквали какъто от физическа, така и от психическа умора. Ще успеете ли да "вдигнете" играчите си?

- Наистина много мачове ни се насъбраха, но все пак това е финал. Виждам у всички момчета мобилизация да излязат и да играят за победа.

Да, сезонът беше дълъг, но много успешен за нас. Първо стигнахме напред в Лига Европа, в групата бяхме на първо място. Скоро спечелихме и титлата, а сега ще се борим за Купата. По-хубаво от това не сме и мечтали.

Часовникът отброява часове до финала на финалите

Две години изминаха от първия трофей на Лудогорец. Времето изтече много бързо, за да дойде днешният ден, в който "зелените" ще се изпра...

Двама братя, Веско и Йордан Миневи, ще се изправят един срещу друг. Йордан е ваш състезател, има ли различен заряд у него?

- Ами сигурно има (смее се). Със сигурност единият ще е радостен след мача, а на другия ще му е тъжно. Дано нашият Минев да има повод за празнуване.

Кирил Домусчиев поставил ли е някакъв ултиматум пред отбора или пред вас лично и определени играчи за победа днес?

- Не, не! Г-н Домусчиев никога не е поставял ултиматум за каквото и да било. Да, поставил е високи цели пред отбора, които ние до момента изпълняваме. Но това е нормално, той е налял много пари, време и нерви и иска да види резултати. Ние също искаме да виждаме резултати от труда си, така че целите ни са същите.

Над 300 полицаи пазят финала за Купата

Полиция от цяла България ще бъде ангажирана с охраната на финала за Купата в Бургас между Ботев (Пловдив) и шампиона Лудогорец. Мачът е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ