Алиосман Имамов: В Гърмен ГЕРБ има четири пъти повече гласове от ДПС

11333
Алиосман Имамов: В Гърмен ГЕРБ има четири пъти повече гласове от ДПС
Снимка: БГНЕС

174 избиратели от общо 700 в Гърмен са гласували за ГЕРБ на последните парламентарни избори. За ДПС са гласували 40 души т.е. ние губим много от тази община. Това каза депутатът от ДПС Алиосман Имамов в „Панорама” като теза срещу твърдението, че в Гърмен има заселване на хора за предстоящите местни избори.

Имамов отрече, че това, което стана в Гърмен, има отношение към политиката на ДПС. И отхвърли въпроса защо ДПС не се грижи достатъчно за ромската интеграция, след като Лютви Местан открито се похвали, че ромите предпочитат най-много ДПС. Ние нямахме достатъчно власт, за да решим въпросите с ромската интеграция, каза Имамов.

Адв. Марковски: Полицията е загърбила задълженията си

Записът от охранителната камера, показващ нагъл грабеж с насилие върху продавачка в магазин в София, не може да послужи като доказателс...

Нещата са много прости – интеграция чрез образование и заетост, смята депутатът от ДПС. Той обаче смята, че дори икономиката ни да тръгне напред, ромите ще останат в сферата на дълбоката бедност, защото няма да мога да си намерят работа поради липса на отговорност.

Нека не забравяме, че явната закана за саморазправа е също беззаконие, както и строежът на незаконни постройки, каза Имамов. И определи саморазправата за по-сериозно престъпление от незаконния строеж.

Не сме казали, че ГЕРБ трябва да падне от власт, защото като малка партия едва ли можем да го кажем, тъй като не си поставяме неизпълними цели. И препоръчваме да не се бърза с важни промени като тези в Конституцията – поне преди местните избори, каза Имамов, който повтори тезата на ДПС за националпопулистите (бел. ред. – Патриотичният фронт и Реформаторския блок) в управлението, чиято основна цел е „да изчегъртат” ДПС от политиката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com