АПИ предупреждава да се внимава на "Струма" на 26 май

16512
АПИ предупреждава да се внимава на "Струма" на 26 май
Снимка: БГНЕС

На 26 май, понеделник, между Долна Диканя и Дупница ще има ремонт на АМ "Струма". Затова от Агенция "Пътна инфраструктура" призовават шофьорите да бъдат внимателни.

Между 08:00 часа и 17:00 часа на 26 май, понеделник, в участъка от АМ „Струма“ – лот 1, от км 305 до км 322 ще се извършват тестови изследвания на носимоспособността на пътната конструкция със специална машина – дефлектограф по цялата дължина на трасето, в двете посоки на движение.
Обичайна практика е след въвеждането в експлоатация на новопостроени пътни участъци, с финансиране от европейските фондове, да се правят подобни проучвания.
Дефлектографът ще се движи със средна скорост 30 км/ч и на всеки 286 метра ще спира за две минути, за да направи отчет. Широчината на машината е една пътна лента /дясна активна лента/.

Тунелът на АМ „Струма“ е на път да предизвика война

Преминаването на лот 3 от магистрала „Струма“ (който трябва да свърже Благоевград и Сандански) през Кресненското дефиле е н...

В зависимост от местоположението на машината върху пътното платно и интензивността на движението по автомагистралата ще се въвежда временна организация на движението с намаляване на броя на пътните ленти. Допустимата максимална скорост на движение в района на проучването ще бъде ограничена на 90 км/ч.

Шофьорите, пътуващи между Долна Диканя и Дупница, да карат внимателно и да спазват въведената временна организация на движението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com