Ключът

29852
Ключът
Снимка: БАРД

В древния турски град Руин американската журналистка Лив Адамсен лежи неподвижно в изолационното отделение на местната болница и се взира в стени, бели и празни като паметта й.
Тя знае, че е проникнала в прочутата Цитадела в сърцето на Руин, но не си спомня нищо освен мрака, който я е обгърнал там. Нещо необикновено се е настанило в съзнанието й. Шепне й, че тя еключът.

Ключът към какво?

Всяка жена е обречена на избор!

Всяка жена прави избор. Никоя обаче не е била изправена пред толкова труден избор като Оливия Грейсън. Бизнесдама, постигнала забележит...

За Дух, наемник, който действа в Сирийската пустиня, Лив е единствената, която може да разкрие една от най-големите тайни на човечеството. За братството, което обитава Цитаделата – прокълнато през последните дни и седмици от страшна болест – Лив е единствената, която може да осигури спасението на монасите. А за влиятелна клика заговорници от Ватикана Лив представлява смъртна заплаха за бъдещето на католическата църква.
 
Преследвана от континент на континент, уловена във вихъра на събития, които трудно могат да бъдат обяснени, Лив Адамсен се обръща за помощ към единствения човек, на когото може да се довери – служителя в благотворителна фондация Гейбриъл Ман. Двамата заедно ще направят смайващо откритие. Откритие, което ще промени свети завинаги...
 
Веднага след излизането си първата книга от поредицата - Sanctus, се превръща в световен бестселър. Досега книгата е преведена на 27 езика и издадена в 40 страни.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги