Завинаги не е за всеки...

43012
Завинаги не е за всеки...

Великолепен роман, който обхваща няколко поколения. Посветен на онези, които се женят, завладени от заслепяваща страст. Както на онези, които търсят близостта и приятелството на брака... А също и на онези, които нямат никакво намерение да съсипват връзката си с една сватба!

Ивлин е щастливо омъжена от четирийсет години, а Делфин е опознала и двете страни на любовта – екстаза на прелъстяването и горчивината от разбитата връзка. Джеймс, парамедик, който се скъсва от работа, за да изхранва семейството си, знае, че родителите на съпругата му биха предпочели преуспял зет. А пък Кейт и партньорът й Дан, макар никога да не са изричали брачни клетви, се радват на близост, доверие и много обич.

"Ад" от Дан Браун вече и на българския книжен пазар

Българското издание на „Ад“ от Дан Браун вече на книжния пазар само 28 дни след световната премиера.Дан Браун беше във Флор...

Животът на тези двойки се разгръща по необичаен и изненадващ начин. На техния фон протича историята на Франсес Зерети, която започва кариерата си на автор на рекламни текстове в края на 40-те. Тя е създател на крилатата фраза „Диамантите са завинаги”, която променя отношението на хората към тези скъпоценни камъни и утвърждава традицията на диамантените годежни пръстени.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com