7-годишен ограби учителка

5862
7-годишен ограби учителка

7-годишен ограби учителка в самуилското село Желязковец, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Разград. 130 лева изчезнали от джоба на учителка в селото. 56-годишната преподавателка в ОУ “Паисий Хилендарски” установила липсата на парите около 13.00 часа вчера. Якето й с банкнотите било оставено в учителската стая. След проведените издирвателни действия извършителят бил хванат. Оказало се, че това е 7-годишно момче, ученик в същото училище. Сумата е върната с разписка, а по случая е започната проверка по чл.194, ал.1 от НК.

Друга кражба на пари е извършена в заведение за топли закуски в Кубрат. Около 11.40 часа вчера от джоба на яке, собственост на 65-годишна клиентка на заведението, изчезнали 170 лева. Извършителят на кражбата е заловен и задържан за 24 часа в РУП-Кубрат. Срещу 27-годишния Г.К. е образувано незабавно производство по чл.194, ал.1 от НК.

Опитаха се да отмъкнат банкомат в София

Неизвестни лица се опитаха да откраднат банкомат в София, теглейки го с метални въжета. Инцидентът е станал през изминалата нощ в стол...

Служители на Районно управление „Полиция”-Исперих разкриха и задържаха извършителите на грабеж. Около 01.00 часа вчера две лица бяха проникнали в дома на 67-годишен мъж в Исперих и след като го привели в безпомощно състояние, му взели 50 лева. При проведените оперативно-издирвателни действия са установени авторите на престъпното деяние – Д.Д. на 21 години от село Лъвино, криминално проявен и осъждан за кражби, и М.А. на 20 години, криминално проявен.

Двамата са задържани за 24 часа. Предстои на първия да му бъде поискана постоянна мярка за неотклонение. В хода на разследването мъжете се оказали извършители на още пет криминални деяния в Исперихско. На 25 декември от антрето в дома на 69-годишен мъж задигнали две мъжки якета и два чифта мъжки обувки. През октомври от дома на 79-годишна жена откраднали 450 лева. В края на декември пред гаражна клетка в Исперих повредили с твърд предмет задната врата на паркиран лек автомобил ВАЗ 21214. Пак по същото време направили опит да влязат в магазин за промишлени стоки, но само повредили входната врата. През нощта на 31 декември срещу 1 януари от паркиран автомобил “Мазда МХЗ” задигнали усилвател за тонколони и тонколона буфер “Сони”. По случаите работят полицейските служители от Районното управление в Исперих съвместно с Районната прокуратура.

Редактор: Е. Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com