Атанасов: Всичко бе организирано с цел да се провали конференцията на ДПС

8009
Атанасов: Всичко бе организирано с цел да се провали конференцията на ДПС

Явно е, че нападателят на Доган не е искал да го убие. Това каза пред bTV членът на ДСБ Атанас Атанасов. Той си купува газов пистолет с халосни патрони. Целта му е друга, подчерта той.

Вчера много натрапчиво през проправителствени журналисти и медии и хора, свързани с властта, започна да се втълпява тезата, че е действал сам. Това по думите му не е вярно, допълва още КРОСС.

Атанасов бе категоричен, че всичко около опита за покушение е било организирано с цел да се провали конференцията и да не се вземат определените решения. Този, който го е организирал, не е искал смъртта на Доган, а просто да спре конференцията, да се отложи вземането на решението, подчерта Атанасов.

Тук обаче излиза въпросът кой има интерес. Някой се е притеснил, че Доган излиза от политиката, посочи Атанасов. По думите му има няколко политически среди, които имат интерес Сокола да е начело на ДПС.

Атанасов подчерта, че Доган слиза от политическата сцена. Това трябва да е ясно. Трябва да е ясно и това, че той ще продължи да се занимава с изградените от него обръчи, добави той.


Що се отнася до реакцията на НСО по време на инцидента в НДК, Атанасов посочи, че това е тотален провал на персоналната охрана. Ако някой следеше движението в залата, нямаше да го допуснат да се качи при Доган. Тези гардове трябваше  да са обърнати с очи към залата, а не да седят на 3-ия ред.

Редактор: Е. Гигова

 

36% смятат, че нападението над Доган ще нагнети страната

36% от българите смятат, че нападението срещу Ахмед Доган ще нагнети голямо напрежение в страната. Това показва експресно проучване на ...

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com