Без вода в някои части на столицата

3636
Без вода в някои части на столицата

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Каймакчалан” в ж.к. „Редута”, се налага спиране на водоподаването днес от 9:00 до 21:00 часа, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Водоподаването ще бъде спряно на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :
По ул. „Каймакчалан” от бул. „Ситняково” до ул. „Георги Пеячевич”
По ул. „Филип Станиславов” от ул. „Каймакчалан” до ул. „Марагидик”
По ул. „Георги Пеячевич” от ул. „Каймакчалан” до ул. „Голаш”
По ул. „Кутловица” от №51 до №53
По бул. „Ситняково” №35,№37 и №39
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Филип Станиславов” и ул. „Марагидик”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал по бул. „Братя Бъкстон” в ж.к. „Манастирски ливади” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Ул. „Околовръстен път”, бул. „Братя Бъкстон”, ул. „Българска легия”, ул. „Бяло поле”, бул. „България”
Кв. „Манастирски ливади” – изток
Карето между ул. „Метличина поляна”, ул. „Костенски водопад”, бул. „Гоце Делчев” и бул. „Тодор Каблешков”
Кв. „Гоце Делчев”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родопски извор” и ул. „Иван Сусанин”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Орехова гора” в кв. „Стрелбище” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Ул. „Червена роза”, ул. „Метличина поляна”, бул. „България” и бул. „Гоце Делчев”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Гоце Делчев” и ул. „Червена роза”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. „Цар Борис ІІІ” кв. „Овча купел 1” налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Бул. „Цар Борис ІІІ”, ул. „Никола Петков”, ул. „Войводина могила” и ул. „Народен герой”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Горица” пред Аптечно управление.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почустват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове в кв. „Гара Искър” и ж.к. „Дружба 1” се налага спиране на водоподаването от 22:00 часа днес до 10.00 часа на 16 ноември 2012г. (петък) на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в :
С. Волуяк, с. Житен, с. Доброславци
С понижено налягане ще бъдат:
Ж.к. „Надежда” 1,2,3,4
Ж.к. „Връбница” 1 и 2
Кв. „Триъгълника”
Ж.к „Свобода”
Ж.к. „Лев Толстой”
Ж.к. „Слатина”
Кв. „Орландовци”
Ж.к. „Хаджи Димитър”
Кв. „Военна рампа”
Кв. „Малашевци”
Ж.к. „Стефан Караджа”
Ж.к. „Сухата река”
Кв. „Васил Левски”
Кв. „Христо Ботев”
Ж.к. „Левски” В и Г
Кв. „Подуяне”
Кв. „Враждебна”
Кв. „Курило” в района между ул. „Оранжериите”, ул. „Ливадски път”, ул. „Свежест”, ул. „Св. Иван Рилски”, ул. „Искърско дефиле”, ул. „Космонавт”, ул. „Ласка”, ул. „Жълтурче”, ул. „Чавдар войвода”, ул. „Козница”, ул. „Върбовка” и ул. „Оброчище”
Кв. „Кумарица” – ул. „Първа шопска девизия” в участъка на ул. „Върбовка”, ул. „Велико Търново”
- по ул. „Велико Търново” в участъка между ул. „Първа шопска девизия” и ул. „Заводско шосе”
Кв. „Редута” в района на ул. „Гълъбец”, ул. „Велчо Атанасов”, ул. „Слава”, ул. „Петър Богдан”, ул. „Марагидик”, ул. „Георги Пеячевич”, бул. „Ситняково”
Ж.к. „Дружба 1” в района между бул. „Професор Цветан Лазаров”, бул. „Асен Йорданов” и бул. „Христофор Колумб” и Аерогара София
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Аерогара София терминал 2; с. Волуяк на площада; с. Житен пред кметството; с. Доброславци на площада

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсванията на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Редактор: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com