Хърсев: Медиите на Албиона раздухват темата с българските работници

9791
Хърсев: Медиите на Албиона раздухват темата с българските работници

Кампанията срещу българските работници във Великобритания е вътрешен проблем на самите британци. Това заяви финансистът Емил Хърсев, в студиото на сутрешния блок на TV7.

"Проблемът е вътре в самата Британия. Хубаво е да се покаже врагът. Сега ние сме врагове и по този начин пада напрежението от плещите на правителството в Лондон", допълни той.

Британският посланик: Не ни е страх от българите

Великобритания не се страхува, че българи масово ще емигрират в страната след края на 2013 година. Това каза пред БНТ британския пос...

"Аз съм на мнение, че българският работник не заема местата на британските работници. Тези места са нежелани за работа от самите британците. Другата основна част е, че българите работят за много по-малко пари. Ако британските работодатели трябва да плащат нормалните за там заплати, фирмите им отдавна да са фалирали. Българите, и въобще източноевропейците са много по евтина работна ръка", категоричен беше Хърсев.

"Човекът, който си познава професията и иска да се занимава с нея, веднага си намира мястото. Независимо дали ще е в България или в чужбина. Аз мисля, че медиите във Великобритания търсят атракцията и раздухват тази тема", завърши той, информира още КРОСС.

Ралица Бехар, която е била студентка във Великобритания, беше на мнение, че нещата във Великобритания се случват много по-трудно и от България няма по-хубаво място. Трябва да има хора, които да си казват мнението и да защитават имиджа на България.

Редактор: Е. Гигова

 

Британски политик: Ще изгоним българските мърлячи вкъщи

"Ще върнем мърлявите сънливци от България и Румъния вкъщи", заяви общинският съветник в Уестмистър Ники Айкън, пише британският в. Дейл...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com