Металните заграждения пак пазят депутатите

8098
Металните заграждения пак пазят депутатите

По случай завръщането на депутатите на работните им места, МВР трескаво се подготвя за завръщането им. Вече се появиха информации, че недоволните граждани, чийто брой значително намаля, след като народните избраници заминаха към морето, отново се готвят да обсадят сградата на парламента.

"ВАЖНО! Вече са ясни датата и часът на извънредното заседание на парламента: 16 август 2013 г., петък, от 10.00 часа. Събиране най-късно в 8:00 ЗАД и ПРЕД сградата на Народното събрание. Колкото по-рано успеете да дойдете, толкова по-добре. Разпространявайте и канете приятели!", се казва в съобщението на Фейсбук страницата на протестиращите. Именно там са изписани и призивите за пълна окупация на парламента.

ДАЗД не иска деца на протестите, призовават бдителни граждани да сигнализират

Във връзка със зачестилите сигнали относно участието на малолетни и непълнолетни по време на протестите, позицията на Държавната агенц...

С цел да опазят максимално депутатите от МВР днес по обяд върнаха металните заграждения, изчезнали в началото на депутатската ваканция. Вече е спряно преминаването на коли покрай храма „Свети Александър Невски" от страната на депутатския паркинг. Метални решетки има и покрай градинката откъм СУ „Св. Климент Охридски", както и пред централния вход на парламента.

От двете му страни пък вече са се позиционирали коли на жандармерията.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com