НАП продава луксозни имоти и къщи на морето

9565
НАП продава луксозни имоти и къщи на морето

Повече от 35 търга за продажба на движими и недвижими активи на длъжници ще проведе столичната Национална агенция по приходите до края на годината, съобщиха от ведомството.

На търг ще бъдат предложени над 20 недвижими имота, като някои от най-интересните са апартаменти и гаражи в престижни столични квартали, административни сгради в Кюстендил и Елин Пелин, етаж от административна сграда в София, офис и обект за обществено хранене в Банско, поземлени имоти в Банкя. Предстои и нов търг за три новопостроени луксозни еднофамилни къщи в голф комплекс "Лайтхаус ризорт".

Вече е обявен търгът за апартамент тип мезонет в столичния квартал "Лозенец". Жилището е със застроена площ от 170.14 кв. метра и се състои от дневна, кухня с трапезария и сервизни помещения на първо ниво, а на второ ниво има три спални и сервизни помещения. Мезонетът се продава заедно с гараж от 16.85 кв. метра, както и с 8.282% идеални части от фитнес център, разположен в сутерена на сградата. Началната тръжна цена на имота е 147 000.00 лева.

В новопостроена сграда на столичната ул. "Проф. Димитър Атанасов" се продава подземен гараж с площ от 14.70 кв. м. Стартовата му цена е 7 000 лева. Отново на търг ще бъде предложен луксозен апартамент в столичния квартал "Изток". Жилището е с площ от 117.78 кв. м. и се състои от хол с трапезария и кухненски бокс, две спални и две санитарни помещения. В Банкя се продават два поземлени имота с площ от 825 кв.м. и 350 кв.м. Имотите се намират в местността "Елезов герен" и началната тръжна цена е 67 568 лева.

Сред атрактивните имоти, които се предлагат са търговски обект и офис в Банско. Имотите се намират в местността "Карантията" и могат да се купят поотделно. Търговският обект е с площ от 166 кв. м. и начална цена 128 127 лв. Офисът се предлага заедно с 2.43 кв. м. ски гардероб и е оценен на 19 000 лева.

Ще се продава и цял етаж от девететажна административна сграда в София, собственост на известен бизнесмен. Сградата е построена през 1978 г. и се използва за производствени и административни цели. Достъпът се осъществява чрез два самостоятелни входа. Продаваемият етаж е със застроена площ от 1 081.86 кв.м. Състои се от мебелен магазин с два салона, складови помещения и лаборатория. Началната продажна цена е 575 630 лева.

В центъра на Елин Пелин се предлага двуетажна масивна сграда със сутерен. Тя се продава заедно със земята върху която е построена. На първия етаж има фоайе, осем стаи и санитарен възел. Вторият етаж се състои от фоайе, два салона, пет стаи и два санитарни възела. Разположена е на оживено място, в близост до търговски банки, общинска администрация, съд и началната и цена е 245 000 лева. На публична продан в Перник ще бъде изнесен масивен гараж с 14 клетки. Имотът от 1 158 кв. м. се продава заедно с още две сгради - сервизна работилница и дежурна. Освен със сградите новият собственик ще се сдобие и с 14 937 кв. м. земя върху която са построени сградите.

До края на годината предстоят продажби и на други движими и недвижими вещи, сред които офис в София, апартамент в Банско, ресторант в село Лозенец, община Царево, етаж от производствена сграда в Сандански, търговски обект в Перник, леки и тежкотоварни автомобили, дестилационна система за производство на високо алкохолни напитки, машини за обработка на месо, предачни машини и др.

Над 800 хил. лв. е внесла в хазната столичната НАП от реализирани само през август и септември търгове.

 

Запечатват вендинг машините без връзка с НАП

Автоматите на самообслужване (вендинг машини), които нямат дистанционна връзка за отчитане на оборотите в сървърите на НАП 1 ноември ще...

Редактор: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com