Облачно и дъждовно

9213
Облачно и дъждовно

Днес облачността над страната ще бъде променлива, често значителна. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад и видимостта в равнините ще се подобри. Температурите ще се повишат и максималните ще бъдат между 3 и 8°, в крайните югозападни райони до 10°-11°. В София – около 5°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН.

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за януари – слабо ще се понижи. Над Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа слаб югозападен, след пладне запад-северозападен вятър. Максимални температури: 3°-5°. Температурата на морската вода е около 6°.

Слънчево време следобед

Над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, но около обяд в Западна България ще се разкъсва, на места ще намалее до п...

Вълнението на морето ще бъде 1 бал. Над планините ще има променлива, често значителна облачност и на отделни места ще прехвърчи сняг. Ветровито – със силен до бурен вятър от север-северозапад. Ще се затопли и максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 0°, на 2000 метра – около минус 4°.

 

 

 

Разкъсана облачност с температури между минус 1° и 4°

Днес облачността ще е разкъсана, над Северна България предимно значителна и в североизточните райони ще превали слаб сняг. Максимални т...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com