Орешарски няма да се срещне с протестиращите днес

9273
Орешарски няма да се срещне с протестиращите днес

Министър-председателят Пламен Орешарски няма да се срещне днес с протестиращите, съобщиха от правителствената информационна служба.

Във връзка с появилите се публикации в медиите, че днес министър-председателят Пламен Орешарски ще се срещне с представители на протестиращите, от правителствената информационна служба уточняват, че от 10.00 часа в парламента е срещата на зам.-председателя на Народното събрание Мая Манолова с гражданските организации и движения, които имат идеи за промяна в изборните правила.

Пловдивчани протестират срещу новия областен управител

Десетки протестиращи се събраха, за да протестират за втора поредна сутрин срещу встъпването в длъжност на назначения за областен управ...

В 13.00 часа в ДКЕВР ще бъде представен нов модел за ценообразуване на електроенергията, който ще бъде подложен на обществено обсъждане.

Още на първата си среща с представителите на гражданските организации и на протестиращите, министър-председателят Пламен Орешарски пое ангажимент да се среща с тях всеки втори петък от месеца и да бъдат създадени обществени съвети към всяко министерство и областна управа.

 

 

Румен Овчаров: Актът на подаване на оставка не решава проблема

За мен важното в момента е запазване на правителството и на политическата стабилност в страната. Ако за това запазване на правителствот...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com