Осемгодишно дете пострада в катастрофа

5897
Осемгодишно дете пострада в катастрофа

Осемгодишно момче, пострадало при катастрофата на пътя София – Калотина, е постъпило в „Пирогов”. Детето има счупване на ключица и на два лумбални прешлена. Състоянието му е стабилно, няма опасност за него, остава за наблюдение в болницата. От катастрофата други пострадали не са постъпвали в „Пирогов”.

Заради инцидента временно е затруднено движението по пътя София - Калотина.

28 ранени и 2-ма загинали в катастрофи през изминалото денонощие

Двама души са загинали, 28 са ранени, при 21 тежки пътни произшествия, станали в страната през денонощието, това съобщиха от пресцентър...

Припомняме ви, че в района на 23 км в посока Калотина е самокатастрофирал лек автомобил Фолксваген „Шаран”. Сигналът за катастрофата е подаден 09:27 часа.

Установено е, че в района на 23 км +500 в посока Калотина е самокатастрофирал лек автомобил Фолксваген „Шаран” с австрийска регистрация. В него са пътували турски граждани. По думите на дежурния полицай пътуващите са 5 или 6 души.

Пострадало е дете, откарано в Пирогов. Не е ясна възрастта на детето, както състоянието му за момента. Предполагаемата причина за катастрофата е несъобразена скорост или заспиване на водача.

Причината е в процес на установяване. Движението се регулира от служители на „Магистрална полиция”, като не е спряно, а само затруднено.

Трима загинаха при катастрофа край Будапеща, 33-ма са ранени

33-ма души са ранени, а трима са загинали при верижна катастрофа на магистралата край унгарската столица Будапеща, предаде АФП. Няма з...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com