Промени в разписанията за влаковете

9975
Промени в разписанията за влаковете

От 12-и август до 13-и септември ще бъде удължен периодът на въведените временни промени в разписанията на всички влакове, заминаващи от гарите Бургас и Владимир Павлов.

Причините за временното изменение в графика на влаковете са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” ще продължи да извършва в участъка между разделен пост Лозово и гара Владимир Павлов. През посочения период всички влакове, които заминават от гара Бургас и гара Владимир Павлов, ще продължават да тръгват с от 15 до 30 минути по-рано от обичайното си разписание.

Ръководството на „Холдинг БДЖ” ЕАД моли всички пътници, закупили предварително билети за влаковете, които тръгват от гара Бургас и гара Владимир Павлов през периода от 12-и август до 13-и септември, да се информират своевременно за промените в часовете на тяхното заминаване.

Информация за промените в разписанията на влаковете е поставена в гарите Бургас и Владимир Павлов, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД (www.bdz.bg). За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Билетът за влака поскъпва с 5%

Цените на билетите за така наречените "комерсиални" жп-дестинации ще бъдат увеличени. Това обяви транспортният министър Данаил Папазов...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com