Ако „Лудия Макс“ бе правен от руснак

14215
Ако „Лудия Макс“ бе правен от руснак

Богат урожай за „Лудия Макс“ на тазгодишните „Оскар“-и. Сигурно щяха да са повече, ако ненормалните му возила в лентата бяха тези руски бойци.

Оригиналът на „Лудия Макс“ излезе по кината през 1979 г., а в главната роля е все още неизвестния Мел Гибсън. Австралийската кино лента се превръща в един от най-успешните sci-fi филми в историята на киното. С бюджет от $400 000 той носи на създателите си $100 млн. печалба. Миналата година, на 15 май, бе премиерата на четвъртия филм от поредицата. Тя донесе стотици милиони и много статуетки „Оскар“ за Джордж Милът и компания. За мен най-интересното във филма са возилата, като 90% от ефектите и драматичните преследвания в „Лудия Макс“ са снимани, а не анимирани. А само Милър да бе срещнал казахстанеца Данияр Кдиров, който има своите идеи как биха изглеждали съветските возила в един пост-акалиптичен свят.

Това са возилата в „Лудия Макс: Пътят на яростта"

Оригиналът излиза по кината през 1979 г., а в главната роля е все още неизвестния Мел Гибсън. Австралийската кино лента се превръща в е...

 

Сред действащите „лица“ в творенията на Кдиров са товарният ZiL 130, представен за пръв път през 1956 г. Рисунките на артиста не са подминали и Lada Niva, както и далеч по-непознатия семеен ван Buhanka UAZ-452.

 

Сред акцентите е и съветския ZiL-157 6x6, представен от артиста като возило за преследване на торнада и бури: радарна чиния отгоре, три колела, като задното е едно голямо. ZAZ-965A, Moskvich 407 и други. Милър, разгледай ги.

Канадка влезе в езеро в Онтарио, GPS-ът така казал

В защита на 23-годишната дама може да се каже, че е шофирала през нощта, в дъжд и мъгла. Световните медии отделиха подобаващо внимание...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com