Да влезем заедно в рекордите „Гинес“ с Ford България (видео)

3455
Да влезем заедно в рекордите „Гинес“ с Ford България (видео)

Ела и помогни на любимата си марка да влезе в Книгата на рекордите Гинес! Actualno.com приема идеята присърце и ще се включим в това смело начинание с готовност. Защото добрата идея на Ford в България може да ни накара да се гордеем, ако успеем да вкараме името на България в „Гинес“.

„Евровизия“ доказа, че българският успех може да ни обедини, че можем да се радваме на успеха на някой друг. В случая целта е да се радваме на любимата на мнозина марка Ford, като съберем на едно място 1000 автомобила. За феновете на Ford това ще е празник. В празник може да се превърне и за всички останали автомобилни фенове у нас, защото, ако успеем да съберем над 829 автомобила Ford – името на България ще влезе в Книгата на рекордите Гинес. И не само това: името на България ще влезе в световния видео обмен, защото гледката на тази огромна колона автомобили ще е впечатляваща. Actualno.com ще е там поне с един от автомобилите ни. Елате и вие.

Смелата инициатива за поставяне на световен рекорд е на „Мото-Пфое“, официалният представител на Ford за България. Грандиозното събитие ще се проведе на 4 юни 2016 г., от 9 ч., а сборният пункт е новооткритата Северна скоростна тангента на Околовръстния път в София с вход от бул. „Ботевградско шосе“.

Целта е да се съберат минимум 1000 автомобила Ford, които да изминат 3,2 км в колона и заедно да влязат в историята. За участие могат да се запишат собственици, приятели и фенове на марката, като използват регистрационната форма на сайта ford.bg/record. Всеки Ford е добре дошъл да се включи в автомобилното събитие на годината у нас, без значение от модела, годините, размера и вида си.

Ford в България с амбицията да влезе в рекордите Гинес

Ford и „Мото-Пфое“ стартират смела инициатива за поставяне на световен рекорд на Гинес в България за най-дълъг парад от авт...

Амбицията е за подобряване на световния рекорд на Гинес за най-дълга колона от автомобили Ford. Настоящото най-добро постижение е 829 коли и е поставено в САЩ през 2014 г. Всички ние имаме шанса да станем част от нещо голямо, значимо и вдъхновяващо. Да се гордеем, че сме българи и че именно у нас се случва подобно вълнуващо събитие! Да покажем, че харесваме Ford заради интересната и богата история на марката, страхотните модели, иновациите или всеки-поради-своята-си-причина. Или дори само, защото имаме възможността да участваме в световен рекорд на Гинес поне веднъж в живота си!

Ford празникът ще бъде отбелязан с много забавления и изненади, храна и напитки, осигурени от организатор и партньори. Предвидени са атрактивни подаръци от OMV, МЕТРО, McDonalds и „Мото-Пфое“. Всички участници ще получат пълен безплатен преглед в оторизиран сервиз на Ford в следващите 6 месеца. Ще има паметни сувенири, предметни награди, карти за преференциални услуги, а един от участниците ще спечели чрез томбола луксозен уикенд за двама в Банско с новия Ford Edge.

Ела!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com