Ferrari F60 America: 10 бройки за по $3,2 млн.

47724
Ferrari F60 America: 10 бройки за по $3,2 млн.

Проблемът е, че дори да имате парите, няма как да си го купите, тъй като лимитираното изпълнение вече е продадено. А то е резултат от обещанието, направено от Ferrari преди месец. Лимитираната серия е начин да се отпразнува 60-тата годишнина от появата на Ferrari на пазара в Северна Америка.

 

499 бройки за Ferrari 458 Speciale Aperta

Ferrari 458 Speciale Aperta (италианската дума за „отворен") е най-бързият до момента открит автомобил на марката, който ще бъде ...

F60America реално е открита версия на F12 Berlinetta, но със силни препратки към 275 GTS-4 NART от 1967 г., друга лимитирана серия, разработена специално за Северна Америка.

Освен, че са махнали покрива, Ferrari са монтирали два ралбора над главите на пътниците, облицовани с кожа. Модифицирани са предната и задната маски, а купето е боядисано в цвета на North American Racing Team (NART), като върху колесните арки са сложени по една 60th anniversary емблема.

 

Интериорът е изпълнен в червено-черна цветова конфигурация, като върху седалките е извезано американското знаме. Мекият покрив може да се спуска/вдига при скорост до 120 км/ч.

Представиха официално Ferrari F12 TRS

Този уикенд Ferrari официално представи униката TRS, създаден от подразделението за специални проекти. Дебютът се случи по време на год...

Сърцето на това страхотно изпълнение е 6262-кубиков V12 атмосферен двигател, генериращ 740 к.с. и 690 Нм. Тези цифри отиват към задните колела посредством 7-степенна трансмисия с двоен съединител. Така F60 America се ускорява до 100 км/ч да 3,1 секунди, подобно на F12 Berlinetta.

Моделът ще бъде изложен по време на гала вечер по случай юбилея, която ще се проведе този уикенд в Beverly Hills City Hall.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com