Ferrari Sergio в чест на Серджо Пининфарина

52201
Ferrari Sergio в чест на Серджо Пининфарина

Ferrari представи серийната версия на концепцията Pininfarina Sergio, проектирана в чест на Серджо Пининфарина, чието дизайнерско студио има дългогодишна история с компания. И от което сътрудничество са излезли някои от най-емблематичните модели на Ferrari.

 

Това е върховното Ferrari FXX K

Очаквахме го да се появи под името LaFerrari XX, но това, че носи името FXX K няма никакво значение. От значение е само фактът, че това...

Първият сериен модел, акостирал за клиент в ОАЕ (къде другаде), е базиран на 458 Spider. Той е видимо не толкова екстремен колкото оригинала. Ще бъдат произведени само шест екземпляра, които вече са продадени.

 

Въпреки стилните промени, моделът е с позната предна част и уникални черни акценти от концепцията. Автомобилът е с „негативно“ задно стъкло и уникален рол бар с интегрирани въздуховоди. Премествайки се назад, виждаме вентилиран капак над двигателя, кръгли стопове и два ауспуха. Има и заден дифузьор и специални ковани алуминиеви джанти.

 

Ferrari F60 America: 10 бройки за по $3,2 млн.

Проблемът е, че дори да имате парите, няма как да си го купите, тъй като лимитираното изпълнение вече е продадено. А то е резултат от о...

В основната си част интериорът е като в 458 Spider, но специално този модел е оборудван с кожа/Алкантара спортни седалки, червени шевове и карбонови облицовки. Воланът е „срязан“, а върху таблото стои емблемата "Sergio".

Ferrari не разпространи подробна информация, но потвърди, че задвижването се осигурява от 4,5-литров V8 двигател, генериращ 605 к.с. С него роудстърът се ускорява до 100 км/ч за 3,0 секунди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com