Канадка влезе в езеро в Онтарио, GPS-ът така казал

3496
Канадка влезе в езеро в Онтарио, GPS-ът така казал

В защита на 23-годишната дама може да се каже, че е шофирала през нощта, в дъжд и мъгла.

Световните медии отделиха подобаващо внимание на 23-годишна канадка, която вкара своята Toyota Yaris в езеро в Онтарио, след като сбъркала рампа за лодки с пътя. А това станало, защото GPS системата така й казала.

Китайците си повярваха. Това струва $1,85 млн.

Кой би платил цената на Lamborghini Veneno за SUV, произведен в Китай, за който никога не сте чували? Казва се IAT Kalman. Отвън, IAT ...

Дамата тръгнала по път, който е специално предназначен за приводняване или изваждане от водата на лодки и яхти. Той е достъпен за автомобили и се намира в близост до основния път. В защита на дамата може да се каже, че тя е шофирала в трудни метеорологични условия: дъжд и мъгла през нощта. За нейно щастие дамата е излязла от автомобила без проблеми и наранявания. Дори и чантата е успяла да вземе, излизайки през прозореца на шофьорската врата.

Канадката била засрамена от случилото се, но очаквала GPS навигацията й да я насочва по правилния път. А това идва само да подскаже, че във всеки един момент отговорността е изцяло на водача, а GPS навигирането не е на 100% точно.

Дамата е помолила да не бъде разкривано името й пред медиите. Тя е била тествана за алкохол, но пробата е била отрицателна. Водачката не е глобена. И за щастие е невредима, защото все пак е влязла в 4-градусовата вода, която би могла да предизвика хипотермия и да причини смъртта на възрастен човек след 30-метрово плуване.

 

Заместникът на Humvee поема наряда през 2020 г.

Причината е, че Lockheed Martin не спира да подава жалби срещу победителя в търга за новия многоцелеви автомобил на армията на САЩ. Т...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com