Kia може да пусне конкурент на Toyota GT86

6461
Kia може да пусне конкурент на Toyota GT86
Корейците обмислят спортно купе за гамата си.

От Kia може да направят конкурент на японския Toyota GT86, поне това коментира директорът на калифорнийското дизайнерско студио на корейската марка.

По време на автомобилното изложение в Ню Йорк Том Киърнс е бил попитан дали според него Kia трябва да има спортен модел в гамата си, за да подобри имиджа си. Той е отговорил: „Със сигурност бихме имали такъв модел, ако зависи от мен.” И докато това е мнението на Киърнс, то няма гаранция, че от ръководството на компанията го споделят.

„Според мен първо трябва да направим купе, а не кабриолет” – допълва той, коментирайки, че евентуален кабриолет би бил интересен, но едно евтино купе би могло да има огромен успех. Киърнс допълва, че дори вече е разработил един проект как би могло да изглежда бъдещото спортно купе.

Това не е първият път, в който представител на Kia споделя, че иска спортист в гамата на марката. През ноември изпълнителният директор на корейската компания също коментира, че „сериозно обмисля” сериен вариант на прототипа GT.

Kia Provo подсказва за бъдещ конкурент на Nissan Juke

Концепциите се правят по две причини. Или за прахосване на пари, за да се покаже какво би могло да бъде, или просто подсказва какво да ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com