Китайците си повярваха. Това струва $1,85 млн.

6324
Китайците си повярваха. Това струва $1,85 млн.

Кой би платил цената на Lamborghini Veneno за SUV, произведен в Китай, за който никога не сте чували? Казва се IAT Kalman.

Отвън, IAT Kalman изглежда като ранна версия на многофункционалния стелт изтребител F-117. Купето му е изработено от няколко триъгълни панели, боядисани в черен мат. Това би могло да е добро решение за отразяване на вълните от радарите, но едва ли ще остане незабелязан от органите на реда. Особено, след като разберат колко струва.

Заместникът на Humvee поема наряда през 2020 г.

Причината е, че Lockheed Martin не спира да подава жалби срещу победителя в търга за новия многоцелеви автомобил на армията на САЩ. Т...

В китайски пари това са 12 млн. юана. В нормални пари - $1 850 000. Опциите са отделно.

 

Моделът, показан на изложението в Пекин, е работещ тестови прототип. Плановете са да бъде пуснат в лимитирано производство. А за база е използван Ford F-450. Докато новият F-150 използва алуминий, това старо изкопаемо е направено от яко стомана. Под капака на IAT Kalman е монтиран 6,8-литров V10 с мощност 362 к.с.

 

Уникално Audi A8 с 6 врати и 6 места

Моделът е произведен в един екземпляр и се предполага, че е поръчан по повод 25-ата годишнина от управлението на норвежкия крал Харолд ...

Интериорът е комбинация между този на пикапа и на удължена лимузина. Пълен кич. Таблото отпред е тапицирано с Алкантара и златни акценти. Отзад е дори по-пошло. Изглежда само седалките са на ниво, но могат ли да се сравняват с тези в Lambo? Освен с цената си. Наистина е странно какво прави това китайско творение 25 пъти по-скъпо от Super Duty.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com