Lamborghini разкри Aventador Superveloce Roadster

10465
Lamborghini разкри Aventador Superveloce Roadster

Моделът дебютира по време на Конкурса за елегантност в Пебъл Бийч, провел се този уикенд. Там босовете на Lamborghini обявиха и цената на открития Aventador SV. В Щатите тя ще е $530 075, докато в Европа цената ще е 357 000 евро.

В сравнение със стандартния Aventador Roadster, версията SV добавя 50 к.с. и е отслабнала с 50 кг. Това означава, че сега мощността е 750 к.с., а теглото – 1575 кг.

Красавец: Lamborghini Aventador SV Roadster LP750-4

Преди няма и две седмици Стефан Винкелман (не е от Перник) обяви задаващия се Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster LP750-4. И ето...

 

Тези промени се довели до постигането на съотношение мощност/маса от 2,1 кг на конска сила. С подобни технически характеристики не е чудно, че хардкорд роудстърът от Сант'Агата Болонезе се нуждае от само 2,9 секунди за спринта до 100 км/ч. Стрелката на скоростомера спира на 350 км/ч.

 

Сред готините характеристики е електрическия заден прозорец, който позволява саундтракът на V12 двигателя да влезе в купето, за да осигури „ободряващи тонове и хармония по време на енергично шофиране“. Що касае покрива, той се състои от две карбонови части, като всяка една част тежи под 6 кг. Когато не се използва, покривът може да се прибере в багажника.

Lamborghini Aventador Roadster за богоизбрани

  Немските тунинг специалисти Wheelsandmore създадоха една фантастична версия на Lamborghini Aventador Roadster.  След посл...

 

Имайки предвид факта, че лимитираните 600 бройки от Aventador SV Coupe бяха продадени за 3 месеца, то може да се очаква, че роудстърът ще бъде разграбен още по-малко време, тъй като е в серия със 100 бройки по-малко (500).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com