„Мото-Пфое“ отвори нов комплекс в Бургас

38228
„Мото-Пфое“ отвори нов комплекс в Бургас

Вчера в Бургас отвори врати най-новият и модерен търговско-сервизен комплекс на „Мото-Пфое“. Комплексът е построен върху парцел от 15 000 кв. м. Застроената площ на 2-етажната сграда е 4014 кв. м, а разгърнатата застроена площ е 5056 кв м.

Най-новата инвестиция на „Мото-Пфое“, за която не бяха дадени конкретни суми в лева, но вероятно е осемцифрена, е поредната крачка от последователната корпоративна политика, насочена към интереса, професионалното обслужване и удобството на клиентите. Собствениците на автомобили Ford, Volvo и Land Rover имат бърз и лесен достъп до всички услуги в портфолиото на „Мото-Пфое“: продажба на леки и лекотоварни автомобили – нови и употребявани, бърза доставка на резервни части, качествено сервизно обслужване, застрахователни услуги и пакети, вкл. оценка и ликвидация на щети на място, оцека на автомобила и обратно изкупуване, рент а кар, дългосрочни наеми и фулсървиз.

Мото-Пфое призовава да помогнем на абитуриентите-сираци

На 26 март Мото-Пфое даде старт на напълно трансформираната си благотворителна кауза за абитуриенти-сираци. Всеки желаещ може да дари с...

Денят на официалното откриване донесе и много изненади за жителите на Бургас. Те първи в България видяха новите Ford Transit и Ford Transit Connect, а премиерата на новия Ford Transit Courier всъщност е дебют за модела в цяла югоизточна Европа. С желанието да сподели празника със своите клиенти в Бургас „Мото-Пфое“ предоставя изключителни специални търговски условия, чувствително превъзхождащи обичайните промоционални оферти, само за жителите на града и региона, със срок на валидност до 15 юли т.г.

В дните на отворени врати на 17, 18, 24, 25, 31 май и 1 юни всички желаещи ще могат да тестват най-новите модели от Ford, Volvo и Land Rover, да направят безплатна проверка на техническото състояние на автомобилите си и да получат неангажираща оферта за отстраняване на евентуални повреди, както и да получат своята карта за лоялност, в случай че са клиенти на Ford „Мото-Пфое“ през последните 4 години, с която им се гарантира постоянно намаление от 20% върху стойността на сервизните операции и вложения труд при всяка рутинна инспекция или нaлoжителен ремонт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com