Общо 1491 к.с. под формата на MINI John Cooper Works

15908
Общо 1491 к.с. под формата на MINI John Cooper Works
Цялата гама MINI John Cooper Works бе в София и предложи много примамливо предложение как да изчезнеш за 90 мин. от натовареното ежедневие.

Моделите MINI John Cooper Works са вече 7 и всички те участват в международната обиколка на MINI John Cooper Works в Централна и Източна Европа. Събитието премина през София на 23 – 24 април и предизвика всички фенове на MINI да изчезнат за 90 мин., превръщайки един обикновен делничен ден в необикновено приключение.

 

Представиха MINI Paceman у нас

MINI Paceman е първото Sports Activity Coupé в премиум сегмента на малките и компактни автомобили. С две врати, голям заден капа...

В рамките на визитата на MINI John Cooper Works дебют в България направи най-новият, седми член в гамата на MINI John Cooper Works - Paceman. За съжаление не бе възможно да го тестваме, но и това ще стане съвсем скоро.

Както динамичните характеристики, така и дизайнът превръщат MINI John Cooper Works Paceman в изключителна гледка. Задвижва се от четирицилиндров турбодвигател с мощност 218 к.с., които задвижват и четирите колела чрез серийната система ALL4. Автомобилът серийно се оборудва с шестстепенна механична скоростна кутия, а като опция се предлага и шестстепенна автоматична трансмисия. Независимо от избраната трансмисия MINI John Cooper Works Paceman ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,9 сек.

 

MINI John Cooper Works Countryman е първият модел на суб-бранда с четири врати и задвижване на всички колела. Максималният въртящ момент от 280 Нм е на разположение между 1900 и 5600 об/мин., а ускорението му до 100 км/ч е 7,0 сек. – както със серийната 6-степенна механична скоростна кутия, така и с опционалната 6-степенна автоматична трансмисия.

MINI John Cooper Works Countryman: Gangsta’s Paradise (тест драйв)

За мнозина Countryman бе отговор на молбите им с отправен към небето взор. За други – анатемосан автомобил, потъпкал всичко свято...

Моделите MINI John Cooper Works (Hatch), MINI John Cooper Works Clubman, MINI John Cooper Works Cabrio, MINI John Cooper Works Coupé и MINI John Cooper Works Roadster също са оборудвани с новия агрегат. Той е базиран на двигателя на MINI Cooper S и също като него е оборудван с турбокомпресор, работещ на принципа Twin-Scroll, директно впръскване на бензина и променливо управление на клапаните по технологията VALVETRONIC на BMW Group.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com