Представиха официално Ferrari F12 TRS

34510
Представиха официално Ferrari F12 TRS

Този уикенд Ferrari официално представи униката TRS, създаден от подразделението за специални проекти. Дебютът се случи по време на годишния тур Ferrari Cavalcade.

Неназован, но очевидно доста богат клиент, е пожелал поръчково F12 Berlinetta с отворено купе и влияние от 250 Testa Rossa от 1957 г. Отговорът на молбата Ferrari дава с TRS, за чийто агресивен външен вид е излишно дори да се пише.  Тук може да видите любитeлско видео на модела.

Снимаха единственото по рода си Ferrari F12 TRS

В началото на седмицата се появиха две снимки с доста лошо качество, разкриващи уникалното Ferrari F12 TRS. Ето че сега има малко повеч...

Първоначално се смяташе, че V12 двигателят ще бъде подпомагат от KERS система. Не такъв обаче е случаят. KERS липсва, а TRS се задвижва от същия атмосферен 6,2 V12 мотор, генериращ 740 к.с. и 690 Нм. Динамичните параметри са идентични с тези на F12 Berlinetta: ускорение до 100 км/ч за 3,1 сек, до 200 км/ч за 8,5 сек и максимални 340 км/ч.

Ferrari не разкри цената на този единствен по рода си автомобил, но се смята, че клиентът е платил сума, близка до $4,2 млн.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com