Рекордът на Ford за Гинес на Северната тангента е с отличен шанс за успех (СНИМКИ)

3967
Снимки: Actualno.com/Таня Мацева

Над 2000 автомобила се присъединиха към опита на „Мото-Пфое” и Ford да бъде постигнат рекорд за Гинес, предаде репортер на Actualno.com. Грандиозното събитие стартира в 9:00 часа на Северната тангента от Околовръстното на София.

Целта е да се съберат минимум 1000 автомобила Ford, които да изминат 3.2 км в колона и заедно да влязат в историята. Всеки Ford беше добре дошъл да се включи в автомобилното събитие на годината у нас, без значение от модела, годините, размера и вида си.

Над 1500 записани за Гинес рекорда на FORD

Подготовката за Гинес рекорда на Ford върви с пълна сила, участниците откликват с ентусиазъм и се подготвят за големия ден. До момента ...

Ford празникът ще бъде отбелязан с много забавления и изненади, храна и напитки, осигурени от организатор и партньори. Предвидени са атрактивни подаръци от OMV, МЕТРО, McDonalds и Мото-Пфое. Всички участници ще получат пълен безплатен преглед в оторизиран сервиз на Ford в следващите 6 месеца. Ще има паметни сувенири, предметни награди, карти за преференциални услуги, а един от участниците ще спечели чрез томбола луксозен уикенд за двама в Банско с новия Ford Edge.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com