Снимаха единственото по рода си Ferrari F12 TRS

38532
Снимаха единственото по рода си Ferrari F12 TRS

В началото на седмицата се появиха две снимки с доста лошо качество, разкриващи уникалното Ferrari F12 TRS. Ето че сега има малко повече (и доста по-качествени) снимки на униката, чиято цена възлиза на баснословните $4,2 млн. Това е много повече от появилите се слухове (които вероятно ще се превърнат в действителност) за LaFerrari Spider и негова евентуална цена от $2,8 млн.

 

Ferrari ще прави тематичен парк и в Барселона

Ferrari обяви плановете си да построи нов тематичен парк в курорта PortAventura, разположен край Барселона. Това ще е вторият подобен у...

Този уикенд моделът ще бъде официално представен на Ferrari Cavalcade в Сицилия. Този уникат, поръчан от неизвестен колекционер, на практика представлява тарга версия на F12 Berlinetta, но накичена с нов аеродинамичен пакет и мега агресивна визия.

 

Слуховете са, че F12 TRS разчита на KERS система, което означава, че 6,2-литровият V12 атмосферен двигател работи с електромотор и тази конфигурация генерира мощност доста над 740 к.с. и 690 Нм, които задвижват нормалното F12. Възможно е KERS системата да е взета от LaFerrari, в който развива 163 к.с. и 270 Нм.

Очакваме подробности този уикенд.

Ferrari California T разчита на турбо двигател

Това е новото Ferrari California T. Очевидно е, че става въпрос за фейслифт на модела от 2008 г., но Ferrari твърди, че автомобилът е т...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com