Вижте кои са бижутата на "Мото-Пфое" на автосалон "София 2017" (ВИДЕО)

9396
Вижте кои са бижутата на "Мото-Пфое" на автосалон "София 2017" (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com

Дългоочакваният и със сигурност заредният с най-много емоции Международен автосалон "София 2017" стартира днес (13.10.2017), в Интер Експо Център, с представяне на всички автомобилни изкушения, които може да си пожелае заклетото сърце на шофьора – а и на всеки, който обича да се вози.

Още в сутрешната сесия от множество пресконференция, "Мото-Пфое" представи иновациите в своите марки и бижуто Ford. По отношение на Ford, най-бляскавият акцент сега е Fiesta. Други апетитни хапки на четири колела са, Ford Focus, Ford Mustang, Ford Cougar. На изложението ще има премиера и на Ford K+ - автомобил, който е в нишата на Ford Fiesta.

Автосалон "София 2017" ще счупи куп рекорди

65 фирми-изложители с над 300 експоната очакват посетителите на Международния автомобилен салон София 2017 година от 14-ти до 22-ри окт...

Другата голяма марка, за която отговаря "Мото-Пфое" в България, е Volvo. Там акцентът е XC90, като според статистиката 20% от продажбите в България на този модел са хибридни. XC60 също ще излезе на сцената на авиошоуто. Бижуто за ценителите обаче е XC90 Exellence - с цена от 250 000 лева нагоре!

Седмица след световната премиера, на българска земя вече е новият Jaguar E-Pace, който всеки може да види. А базовата му цена е съвсем поносима - започва от 65 000 лева. Тук, разбира се, е и Range Rover - в целия си многостранен блясък, като най-силно безспорно блести Velar.

От бранда посочиха и, че на година продават над 1300 автомобила втора ръка. "Мото-Пфое" наблегна и на електрическите автомобили, които са бъдещето не просто в България, а в световен мащаб.

Лимузини и SUV-модели ще блестят на Автосалон "София 2017"

Международният автомобилен салон "София 2017 ще отвори врати от 14-ти до 22-ри октомври в "Интер Експо Център" в София, като обещава да...

Припомняме, че на изложението ще бъдат представени 44 световни марки - 36 автомобилни и 8 мотоциклетни. Премиерите на нови автомобили ще бъдат над 70, като посетителите ще могат да се докоснат до също толкова технологични новости. Общо 28 премиери ще бъдат на хибриди, plug-in и изцяло електрически автомобили. Рекорд има и при автомобилите за тест драйв - 83 автомобила и мотоциклета. А един щастливец ще си тръгне с чисто нов автомобил, като ще може да избере измежду цели 12 автомобила. Общата стойност на колите, които ще бъдат изложени в Интер Експо Център, е 12 млн. лева, а мощта им надхвърля 40 000 конски сили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Експерти посочиха 5 места в колата, където най-често се образува ръжда

Tesla обяви, че търпи огромни загуби

Защо не трябва да пръскате колата си с вода преди да нанесете пяна

Opel Grandland също стана електромобил

Силен скок: До края на годината един от всеки пет автомобила ще бъде електрически

Мoto Morini стъпи на българския пазар

Китайски автомобилен концерн ще произвежда хибриди в Италия

При кои автомобили е опасно резервоарът да се пълни догоре

Може ли да се смесват различни масла в двигателя?

Каква е причината толкова много стартъпи за електромобили да се провалят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com