X
 
 

Извънземните са кацнали в България и са създали Институт за пазарна икономика

5097 6
photo of Извънземните са кацнали в България и са създали Институт за пазарна икономика
Снимка: БГНЕС
"Вече съм убеден, че извънземните отдавна са кацнали в България, но вместо да се покажат открито, са създали Институт за пазарна икономика. До този извод стигнах след като се сблъсках като летяща чиния с метеор с една статия на Лъчезар Богданов със заглавие "Работа има, но работниците рекордно недостигат. Къде е изходът?". Това написа на стената в профила си във Фейсбук депутатът от ПП "БСП за България" Александър Симов.

Той продължи с мнението си, че "има нормална логика, има и извънземна такава". Според него, нормалната е, че когато не можеш да си намериш работници, ще се лишиш от нов "Мерцедес" и ще увеличиш възнагражденията. "Ще инвестираш в обучения, ще дадеш повече пари, ще създадеш нормални условия на труд и гледай само как магията ще стане", пише Симов.

Посещавана ли е Земята от извънземни?

Японските астрономи, които активно търсят извънземен живот, не са открили никакви доказателства, че извънземни са посетили Земята, твър...

"Извънземните обаче не разсъждават така. При тях въпросът за по-високи заплати дори не стои. Богданов намира изхода другаде - в наемането на по-възрастни работници. Така де - човекът е станал на 60 г. и няма да ми се залежава и да мързелува с тлъстата си пенсия. В него има поне още 30 години труд. Обратно на тръстиката! Майките с деца също трябвало да бъдат обхванати, хората с увреждания също. Далеч съм от мисълта да лишаваме от труд тези групи от хора. Смазващото е, че "икономистът" прибягва до тях, за да може работодателите да не се бъркат за по-високи заплати. От тези наистина щеше да излезе идеални коменданти на концлагери", казва в заключение Александър Симов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 5 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Не, бе, свинчо! Направили са Институт за прасенца с червени вратленца, ама тебе са те изтървали!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Извънземни кацнаха на Бузлуджа с летяща чиния и създадоха БКП :)
 • ciklop50 4.1 ciklop50 преди 2 седмици Профил на трол?
  Циклопе, инвънземните са акустирали на едно долно място на майка ти и се е пръкнал тъпия Циклоп ! Дядката Циклоп - доказан темерут, хейтър-помияр .
  : 9 !
 • Октомври 3 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  Като смисъл напълно ВЯРНО , но като ирония повече и от ПЪЛЕНг*З. Защо бе Сашо ? Със сигурност са кацали Извънземни в България. Те са кацали навсякъде из Планетата Земя и дори и контролират Антарктида. И продължават да кацат и ще продължават. А , този ИНСТИТУТ ГО СЪЗДАДОХА ВРАГОВЕТЕ НА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ/ ЧУЖДИ И СВОЙ/
 • ИМПЕРИАЛИСТ 2 ИМПЕРИАЛИСТ преди 2 седмици Профил на трол?
  Простичко... Чичо Бизнес трябва да плати на бай Работник толкова, че да може последния да купи произведеното от него...иначе чичото фалира. Да, ама не, защото чичо Бизвес си има леля Банка която да му бута гювеч и двамцата заедно притискат дядо Правителство.... да тегли заеми за да ги дава за социални мероприятия, и нови заеми заради лихвите, И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА...
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Ко се косиш бе, и децата знаят че в Института за пазарна икономика работят чужди наемници ! Пък "Който плаща, той поръчва музиката" ! Ами клати "мадурци" .