X
 
 

САЩ може да разсекрети информация за Космоса

4623 12
САЩ може да разсекрети информация за Космоса
Снимка: Pixabay
Необходимо е САЩ да разсекретят голям обем информация за американските военно- космически програми с цел сплашване на противника и насърчаване подкрепата от страна на гражданите. Тази позиция застъпи министърът на военновъздушните сили на САЩ Барбара Барет, съобщи изданието „Defense News”.

Разсекретяването на част от онова, което в момента се пази в сигурни хранилища, би било добра идея, заяви министърът на форум за националната отбрана. Според Барет, декласифицирането може да започне през 2020 г.

Сондата "Паркър" се доближи до Слънцето. Учените са шокирани (ВИДЕО)

Сондата "Паркър" (Parker Solar), която бе изстреляна миналата година, доближи короната на Слънцето и откри един "учудващо хаотичен свят...

Свръхзасекретената информация е една от причините да не може да се постигне обществена подкрепа за реализацията на космически програми.

„Америка е и най-големият потребител на Космоса. Нашият начин на живот е по-зависим от космоса, отколкото на всеки друг народ”, смята Барет.

Разузнавателните служби се стремят да разсекретят повече информация за борба със заплахите, идващи от Китай, Русия и други държави.

През юни заместник-директорът на разузнаването Сю Гордън заяви, че разсекретяването е ключово за борбата с опитите на чуждестранните сили да се насочат към американски цивилни за събиране на данни.

Вижте как се казва най-отдалеченият свят, изследван от човечеството

На 1 януари тази година сондата на НАСА „New Horizon” достигна отдалечен, малък обект в Пояса на Кайпер, известен като 2014...

Същия месец беше отправен призив разузнавателната общност да разсекрети повече данни за борба с нарастващата заплаха, която правителството на Китай представлява за американския бизнес.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 9 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Белите цигани /както поляците наричат руснаците/ само за 2 месеца бяха изгонени и от Г7, и от Олимпийските Игри! Какво следва ли? Следващата година ще има парад на НАТО на червения площад, под ръководството на назначения от САЩ губернатор на Русия, както е упоменато в договора за капитулация на СССР! САЩ нали са ментори на Русия - те ще изберат губернатор след разпада и!
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  украинците ги наричат севернете диваци, каквито са
  : 7 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Да разсекретят и Гордостта на руската флота, ръждясалия самолетоносачът „Адмирал Кузнецов”, движещ се с дърва и въглища, поразително примлича на първия модел Москвич - http ://istinata.bg/?p=669
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ватниците да разсекретят страшната крилата ракета с ядрен двигател, естествено неграмотно копирана от стар модел щатска ракета, изпльоскала се в Баренцово море? И нея ли ще вадят като КУРСК? Как ли мисли средностатистическият ватник по въпроса? Почему опять обосрались? ДУМАЛИ КАК ЛУЧШЕ, А ПОЛУЧИЛОСЬ КАК ВСЕГДА… Дали пък кремълският гений не е решил да ликвидира гадните хамериканци виж още ›› като отрови с уран и плутоний световния океан?!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Московията вече никогое може да учуди, след 58 паднали без бой само миналата година руски самолета и 26 хеликоптера; след 460 остъклени от кюрдски селяни ПЛАШИПУТАРНИКА, воюващи само с жени и деца; след потъналата без бой единствена атомна подводница Курск; след единствен самолетоносач Кузя, вървящ с дърва и въглища, от чийто борд паднаха в Средиземно море 6 самолета!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Точно така е 2, но не НОТО, а Русия! НАТО няма какво да крие, ни най-малко, че унищожи ссср, а ще унищожи и русия! Това е ясно на всички - не са нужни 5 милиарда годишно!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Руснаците трябва да разсекретят защо руските танкове трябва да бъдт теглени, за да не задръстват парада на червения площад, но какво ще правим с руската авиациа - http ://www .faktor.bg/smotanyatzi/77474-burlatzi-v-armiyata-rusiya-zapochna- uchenie-zaradi-srestata-na-nato.html
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Поляците са разсекретили сравнителен анализ между двигателите на МИГ-29 и тези на Ф-16. От последната графика се вижда, че: – за да ползваш един Ф-16 за 30 години ти трябва един двигател, който да ремонтираш основно 2 пъти. – за да ползваш един МИГ-29 за 30 години ти трябват 6 двигателя, които да ремонтираш общо 18 пъти http ://www .polishcimeeac.pl/Papers3/2014/002.pdf?fbclid=IwAR1WnBR- 0Y виж още ›› lDaWSJ7iXukTmEl4OS3GjDvVYMGxk_uNofH_WreO59lDvZ3h8
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  НАТО отделя над 5 милиарда годишно за дезинформация, така че, вече няма истински новини!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  лайнарко, ти се опитваш да лъжеш във ерата на информатиката - ама много си тъп
  : 3 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  САЩ може да разсекрети информация за космоса, защото имат такава! Русия може да разсекрети информация за Курск и за пометените за секунди от щатски старомодни ракети С400, както и 564 придружаващи ти ПЛАШИПУТАРНИКА, способни да воюват само с жени и деца!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  рашките могат да разсекретят информация защо убиха гагарин
  : 3 !
Нагоре