X
 
 

Прокуратурата: Самоубиецът влязъл в ДАНС с два пълнителя и незаконен пистолет

4255 12
Прокуратурата: Самоубиецът влязъл в ДАНС с два пълнителя и незаконен пистолет
Пистолет със заличени номера и два пълнителя са открити в 55-годишния мъж, който днес се самоуби в сградата на Държавната агенция "Национална сигурност", съобщиха от прокуратурата.

Проверява се версията за опит за нападение над служители от Държавна агенция "Национална сигурност".

Сигналът за случилото се е бил подаден минути преди 14 ч.

Мъж се самоуби в сградата на ДАНС

Мъж на около 60-годишна възраст се е самоубил в сградата на Държавна агенция „Национална сигурност“. Сигналът за случилото...

Мъжът, който е от Перник, е бил призован за снемане на обяснения във връзка с възложена от Софийската градска прокуратура проверка на Българския национален съюз. БНС е организатор на Луковмарш, определен 22 февруари.

При извършвана стандартна проверка на личните вещи на перничанина, преди влизане в сградата на ДАНС, той е извадил от дрехите си незаконно притежавано самоделно огнестрелно оръжие и се е самопрострелял. Починал е на място.

Извършен е оглед от служители на Столичната дирекция на вътрешните работи под надзор на прокурор от Софийската районна прокуратура.

По информация на bTV самоубиецът е бил член на Управителния съвет на БНС, но от години не участва активно в работата на организацията.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 6 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Преди да се гръмне т.нар. самоубиец се взривил и се наръгал 6 пъти. Понеже не умрял решил да се застреля! И пак нищо. Добре, че ДАНСинг Куин имали под ръка валяк, та всичко свършило добре за Тиквата!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Цялата история е съшита с бели конци!! Щом "от години не участва активно в работата на организацията", защо точно той е бил викан за разпит? И самоубива ли се човек, защото ще го разпитват за предстоящ марш?!! Хайде, бе! Плува ли корабче? Точно пък при влизане се прострелва... Те в Москва така ги самоубиват неудобните. И там обгазяват протестиращи... .
 • Свидетели по гражданско дело 4 Свидетели по гражданско дело преди 4 седмици Профил на трол?
  Верка Иванова Маринова от Червен бряг е от краднала общински имоти и държавни Имотй да на тупат Недко от Равно поле че гие откраднал Ане Е тека
 • Анонимен 3 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  За големи заслуги шефа на Гешефтурата щял да бъде награден с орден за лични заслуги към СИК Мафиота - "Голема Банкянска Тиква" !
 • до ДАНС и компания 2 до ДАНС и компания преди 4 седмици Профил на трол?
  Та значи казвате ,че имал/носил/ пистолет със заличени номера и два пълнителя,пък се самопрострелял с незаконно притежавано самоделно огнестрелно оръжие/писалка с капси/....???ВЪХььь....бря...бря...тцъъ...тцъъъ...гООолем ВАГАБОНТИН!
 • допълнение 2.1 допълнение преди 4 седмици Профил на трол?
  ...и "Новичок" е имал ,а е бил болен и от мутирал китайски коронарен вирус(2019-nCoV)!
  : 2 !
 • заключение 2.2 заключение преди 4 седмици Профил на трол?
  Бааахь мама МУ...Тоя е бил гОООлема ГАД!!!
  : 0 !
 • ИЗВОД: 2.3 ИЗВОД: преди 4 седмици Профил на трол?
  Засушаването и водния режим зле влияе на ВИНКЕЛИТЕ!!!За това забранете "Луков марш" и който не спази забраната в затвора!!!!
  : 2 !
 • Подозрение 2.4 Подозрение преди 4 седмици Профил на трол?
  Путин е виновен пак!
  : 1 !
 • Соломон Трабантинов и м-дам Елена Попкремчова 2.5 Соломон Трабантинов и м-дам Елена Попкремчова преди 4 седмици Профил на трол?
  YES!!!!!Тия в Русия да не се правят на ощипани...
  : 0 !
 • говорител на ГРУ 2.6 говорител на ГРУ преди 4 седмици Профил на трол?
  Този е наш "НЕЛЕГАЛ" инфилтриран в Пуерникь!!!
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Човекът самоубит в ДАНС е бил руски агент, казва проКУРатурата !
Последно в Актуално