Да разгадаем "Изкуството на убеждаването"

9527
Да разгадаем "Изкуството на убеждаването"

На 9 юли излиза "Изкуството на убеждаването" – практически ориентирана, четивна, изключително ценна и интересна книга на тема междуличностни отношения.

"Изкуството на убеждаването" описва различни методи за контролиране вниманието на аудиторията – групова и индивидуална, за „дешифриране“ на сложния език на тялото. Книгата ни учи и как да реагираме, когато усещаме, че събеседниците ни се съпротивляват, т.е. отстояват позициите си твърдо и категорично. Много от изложените от автора техники и модели са придружени с кратки тестове, така всеки читател може да прецени до каква степен е усвоил новото знание.

„Огненият кръг” излиза на 2 юли

На 2 юли 2012 г. ще зарадват тийнейджъри и възрастни с "Огненият кръг" - дългоочакваната трета книга на Мишел Зинк, автор на култовата ...

Джеймс Борг е известен бизнес консултант в областта на психологията, мениджмънта и междуличностното общуване. Редовно организира и води уъркшопи, посветени на комуникативните умения и развитието на „свръхпамет“. "Изкуството на убеждаването" е адресирана към масова публика и предназначена да облекчи ежедневните професионални и лични взаимоотношения, но би била особено полезна за хората на бизнеса – за всички, които управляват групово и индивидуално общуване, за работещите в сферата на търговията, услугите и туризма, преводачи, маркетинг мениджъри и експерти по продажбите.

(превод: Деян Кючуков, цена: 15 лв., 296 стр.)

 

Разкази от „Вратите на съня”

Предстои да бъдат издадени селектирани творби на големия сръбски писател Милорад Павич. След "Уникат", "Вътрешната страна на вятъра", "...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com