Феноменът "Цирк дьо Солей" спря дъха на София

24509
Феноменът "Цирк дьо Солей" спря дъха на София

Спиращи дъха акробатики, колорит, цветове и мащабност - всичко това представи "Цирк дьо Солей" на българската си публика в откриващия си спектакъл, предаде БГНЕС.

В столичната зала "Арена Армеец София" акробати, клоуни и музиканти представиха пищен спектакъл, който достигна почти до прага на "невъзможното" за сетивата на зрителите. "Това наистина ли се случва пред мен?" беше изражението на почти всички лица в залата при изпълнението на атрактивни акробатични номера. Освен с умело майсторство и концентрация, те бяха белязани и с безкрайна красота.

"Цирк дю солей" планира турне в Европа с шоуто си за Майкъл Джексън

"Цирк дю солей" ще представи спектакъла си, посветен на Майкъл Джексън, и в Европа, съобщи Ройтерс. Трупата планира турне с шоуто "Ма...

Спектакълът се освежаваше от появата на клоуни, които флиртуваха с публиката и дори на няколко пъти я припознаха някои като участник в смешните им номера.

"Цирк дьо Солей" се представя със спектакъла "Saltimbanco", което буквално означава "да подскочиш от мястото си" и символизира живота в големите градове във всичките им многобройни форми - хората, живеещи там, малките им странности и прилики, семействата и социалните групи, шумът и глъчката на улиците и извисяващите се над тях небостъргачи. Пред очите на публиката се изредиха невъзможни подскоци, нереален баланс, ефектни жонгльори и бънджи скокове.

"Цирк дьо Солей" е създаден през 1984 г. В компанията работят 5000 души, в това число 1300 артисти във всички проекти на цирка в повече от 50 страни. Представленията у нас продължават като останалите изпълнения ще са на 4 февруари от 16.00 и от 20.00 ч. и на 5 февруари от 14.00 и от 18.00 ч.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com