Тайната продължава с „Вълшебството” – книга, която носи късмет

92900
Тайната продължава с „Вълшебството” – книга, която носи късмет

Всичко започна с абсолютния феномен „Тайната” – бестселър, който разкрива загадките на Космоса и ни подарява ключа към щастието. След това успехът беше продължен и затвърден с очарованието на „Силата” – явление, което сбъдва мечти и реализира амбиции. Сега е ред на „Вълшебството” – магията на думите, закодирали древни мистерии, превърнати в абсолютна, положително заредена и пулсираща от добра енергия реалност.

Издателство „Изток-Запад” ви кани да пристъпите в една приказка... наяве! Повече от двадесет века думите в едно свято писание са били тълкувани погрешно. Озадачавали са и са обърквали почти всички, които са ги прочитали, като през цялото това време само неколцина души са осъзнали, че тези кодове всъщност са загадка – загадка, която ако бъде разплетена, ще доведе до разбулването на една съкровена тайна и опознаването на нов, непознат и омагьосващ свят. Във „Вълшебството” Ронда Бърн разкрива пред човечеството именно това знание, което може да преобърне живота на всеки, а след това, по време на едно невероятно 28-дневно пътешествие, тя ни учи как да използваме наученото в своето всекидневие... Така, независимо кой сте, независимо къде се намирате, независимо как живеете, „Вълшебството” ще преобрази целия ви мир.

Съвременната музикална сцена – омагьосващо разнообразие, от което печели и България

В зората на XX век понятието „музикално творчество” все още се отъждествява с професионалните композиторски школи, родили р...

Още в началото на книгата Бърн ясно очертава своето позитивно послание: „Мнозина от нас като деца са изпитвали силното, наситено чувство, че всичко е добро, че всеки ден обещава нови вълнения и приключения и че никога нищо не може да ви отнеме радостта от вълшебството на заобикалящия ви свят. С годините обаче сме се превърнали във възрастни и отговорностите, проблемите и трудностите са взели своя дан. Простили сме се с илюзиите; вълшебството, в което сме вярвали като деца, е избледняло и се е изгубило. Това е една от причините, поради които възрастните обичат да са около деца – тяхната компания им помага отново, макар и само за миг, да се докоснат до това отминало чувство.” Ако успеем да възвърнем тази нагласа, ще успеем да възвърнем и топлото чувство, което е отправна точка за хармония в живота. „Вълшебството” е точно това завръщане към доброто, една рецепта за щастие, която работи и на психологическо, и на физиологическо ниво. Силата на мисълта е по-могъща от всичко и именно тя е онова, което ще събуди у нас искрената усмивка и естественото спокойствие.

„Искам да ви уверя” – добавя Бърн, – „че вълшебството, в което някога вярвахте, е истинско; това, което не е вярно, е гледната точка на възрастните с разбити илюзии. Вълшебството на живота е истинско – точно толкова, колкото и самите вие!” Точно това прави „Вълшебството” толкова ценно четиво – книгата е едновременно дадено и изпълнено обещание.

 

Един пряк път към Рая

Мечтата за щастие и начинът, по който е изглеждал Раят в представите на западноевропейските ни предшественици, са тема на впечатляващия...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com