Уютен кът-книжарница на пролетния базар на книгата

16626
Уютен кът-книжарница на пролетния базар на книгата

Книги за всеки вкус и всеки джоб могат да с намерят на традиционния Пролетен базар на книгата, който се организира от Асоциация "Българска книга" в майските дни на културата,  съобщи БГНЕС.

От днес до 2 юни, от 10.00 до 20.00 часа, гостите на базара ще могат да посетят НДК и да купят своята книга от над 80-те изложители, които представят книги на ІІІ етаж в двореца на културата. Освен всичко друго читателите могат да се срещнат и с най-популярните български автори, най-вече съвременно белетристи в рамките на съпътстващата културна програма на базара. Още този следобед книга с автограф ще дава Людмила Филипова на щанда на "Сиела".

Утре следобед на същия щанд ще бъде Александър Секулов. По обед ще бъде представена книгата "Ухание за живот на Илия Маринов", автографи ще дават през дните на базара и Иво Сиромахов, Мона Фосколо – автор на най-новата и пълна биография на Георги Димитров, Боян Бенев, Калин Терзийски, Светлана Дичева, Петър Делчев, Людмил Тодоров, Деян Енев, Георги Господинов, Васил Георгиев, Михаил Вешим, Христо Христов, Станислава Станоева. На първи юни пък всички издателства на детски книги вече са обещали да направят интересни представяния и да имат ценови промоции.

А иначе още на първия ден след откриването си, Базарът на книгата се радваше на интерес. И още от днес книги се продаваха с намаление, което някъде достигаше 50%. Книги можеха да се намерят и по 2 лева или две за 5 лв. И разбира се, книга може да се намери за всеки вкус от разгадаване на мистиката на другите светове, до класически романи, популярни автори та чак до книги със съвети за любовта и храненето.

А ако се изморите и решите да починете, но с приятно четиво, може да го направите и на базара. Там има обособен кът-книжарница на ozone.bg, в който всеки може да се седне и да почете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com